Drugi Plan Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 @Rysiu @joka.menas woda raczej powinna być ok. nie żadna przemysłowa, dodatkowo odstana 24h na początkowe flo, teraz leję 100% na zaawans. flo, teraz leję 0,4ml/litrto leję w fazie początkowej. @SmakMaroca999 Siarka mowisz i Mg? Coś z tych nawozów zaradzi? Bo widzę, że tu niewiele tych pierwiastków mam..
Rysiu Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Atami raczej spoko nawozy. Może i siary brak jak smaku mówi. Cholera wie. Z tymi niedoborami to nigdy nie wiadomo. Ile razy ja się patrzę na tabelę niedoborów i na zdjęcia roślin to nic nie potrafię dopasować. Zobaczymy jak dalej będzie rosła. Będzie pewnie ok. Nie ma co się stresować.
SmakMaroca999 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 to zrób oprysk z soli gorzkiej (epsom) i daj znać jak czy się poprawiło pryskaj tylko na liście zaraz po odpaleniu lamp wtedy roślina zassa przez liście najwięcej żółty kolor już zostanie ale nie będzie postepów.Pozdr.
Drugi Plan Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 @SmakMaroca999 Oki. Poczytałem w necie ze w aptece można nabyć,jutro się wybiorę i o świcie u dziewczyn zrobię tego oprysk i zobaczymy czy będzie git. Wyczytałem ze 2-3g tejak soli na litr zgadza się?
tripman Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 zgadza sie chociaz ja kiedys dalem garsc na 600ml wody do oprysku i nic sie nie stalo (balem sie, ze sie spala:)
Pasjonista Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 @Drugi Plan zajefajnie ten Scrog ci wyszedl najchętniej to bym sobie tapetę do sypialni z twoich fotek zrobil Pozdro
Drugi Plan Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2017 @Pasjonista Noooo już nie przesadzajmy Choć nie ukrywam, bo mi też się podoba Oprysk z rana jak smietana, wykonany wczoraj o 22.Sorry za słąba jakość.wsypałem nie całe pół łyzeczki na pół litra wody.
Rysiu Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zajebiście to wygląda. Ch6ba też sobie siatkę zmontuję na następny raz.
Recommended Posts