Drugi Plan Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Opublikowano 4 Listopada 2017 Spoko spoko. Dochodziło do 70. Mam nadzieje, ze przy nowych wentylatorach bedzie okej. W niektorych rogach boxa zbiera się para na ścianach. Tak samo na drzwiach u dolu. I to będzie plesniec i rozmakac. Musze kabel grzewczy słabszy u dołu boxa puścić.
Drugi Plan Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Dzień 28Dzień 30 Oberwałem kilka liści, żeby na dole był przewiew i swiatło docierało wszędzie.Wilgotność utrzymuje się na 60%, temp nie przekracza 30*c
Macky Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 No nie wiem czy przy automatach to takie bezpieczne obrywanie liści ale zobaczymy
Drugi Plan Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 @Vito Właśnie wiem, że ogólnie to sie nie powinno, ale ja wolałemoberwac, bo przy siatce to pod spodem gąszcz i zero przewiewu by było zaraz. teraz oberwałęm więcej i nie ruszam ich przez pewien czas, potem też będę regulował ilość lisci pod siatką, zobaczymy czy będzie im to bardzo przeszkadzac.
Drugi Plan Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Opublikowano 12 Listopada 2017 Siemnko, cześć witam w moim boxie. Dzień 36 Ojj powoli leci mi ten czas, ja różnic na oko nie widzę, dopiero jak robię upa i widzę postęp na zdjęciach Siatka praktycznie wypełniona, ponaginać je jeszcze czy juz je zostawić, żeby rosły do góry? Powoli zaczynają kwitnąć. Niedoborów nie widzę,(na zdjęciach chyba jaśniejsze od światła) ale profilaktycznie co 2 podlanie soil booster z azotem, teraz dodam 1/3 dawki na bloom boostera, powolutku zaczynają kwitnąć. Co o tym myślicie?
Macky Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Skoro zaczynają kwitnąć ja bym zostawił już, może jeszcze jakieś młode ale delikatnie Fajnie fajnie
Drugi Plan Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 Powoli do góry. Dzień 41. Następny up zrobie chyba za jakieś 2tygodnie, chyba że bedzie się coś działo. i co o tym sądzicie?Dziś podlane samą wodą.
Pasjonista Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Pieknie zdrowizna siatka zmajstrowana po mistrzowsku Pozdro
Drugi Plan Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 Dzięki @Pasjonista Ciekawe jak bedie dalej szło
joka.menas Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Ladnie utrzymane na rowno, extra kolor. Jak tam Twoje zmagania z wilgocia?
Recommended Posts