Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Spoko spoko. Dochodziło do 70. Mam nadzieje, ze przy nowych wentylatorach bedzie okej. W niektorych rogach boxa zbiera się para na ścianach. Tak samo na drzwiach u dolu. I to będzie plesniec i rozmakac. Musze kabel grzewczy słabszy u dołu boxa puścić.

• Replies 99
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

@Vito

Właśnie wiem, że ogólnie to sie nie powinno, ale ja wolałemoberwac, bo przy siatce to  pod spodem gąszcz i zero przewiewu by było zaraz. teraz oberwałęm więcej i nie ruszam ich przez pewien czas, potem też będę regulował ilość lisci pod siatką, zobaczymy czy będzie  im to bardzo przeszkadzac.

Opublikowano

Siemnko, cześć witam w moim boxie.

Dzień 36

Ojj powoli leci mi ten czas, ja różnic na oko nie widzę, dopiero jak robię upa i widzę postęp na zdjęciach :D

Siatka praktycznie wypełniona, ponaginać je jeszcze czy juz je zostawić, żeby rosły do góry? Powoli zaczynają kwitnąć. Niedoborów nie widzę,(na zdjęciach chyba jaśniejsze od światła) ale profilaktycznie co 2 podlanie soil booster z azotem, teraz dodam 1/3 dawki na bloom boostera, powolutku zaczynają kwitnąć.

Co o tym myślicie?

large.20171112_133832.jpg.00b93d7c1edff0large.20171112_133827.jpg.f16a26d6730065

large.20171112_133317.jpg.609c2c431cec5c

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+