TrippyHD Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Twoja to jest dopiero estetyczna. Kurdę, też bym chciał sezona już. Zajebiście to wygląda kiedy jest tak powyginana.
joka.menas Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2017 @TrippyHD musze dodac ze bardzo lubie LST, krecilo mnie zawsze i ciesze sie ze moge nareszcie robic to na wlasnych paniach . Dzieki!!
Toksyna Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Piękne topiszcze ci wyrosły pod tym LEDem jestem pod wrażeniem gratulacje?
Pasjonista Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jak na 100 cm wysokości to jeszcze Ci sporo miejsca zostalo. Na nastepny raz dłuższy weg siatka i będzie perfect. Pozdrowionka
joka.menas Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dzieki Toksyna! Mowiaz szczeze tylko na zdj tak dobrze wygladaja a moze ja mam slabo samoocene Pasjonista niby sporo ale tez jest info o odleglosci LEDa od roslin. Chodz tez zrobilem blad, jak bym dluzej potrzymal pod CFL a nie od razu 12/12 i LED to by sie troche bardziej wyciagnely ale to byl moj pierwszy raz z LEDem na flo . Siatka nie bo nie bede mial jak ichpodlewac, no chyba ze siatka indywidualna na donice WW i N/N 59 FLO a HW 52 FLO N/N WW Na zdj z lupy nie widac tego (chialem sie tylko pochwalic zdj nic wiecej ) ale WW i N/N juz sporo mlecznych sie robi tak wiec moze do 65 dnia potrzymam
Hektor Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 no trzeba przyznac ze jest sie czym chwalic!!! pozdro heja i do przodu.
Macky Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Do kiedy je trzymasz ? Ścinka na sylwester czy później ?
joka.menas Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zaczynaja sie mleczne pokazywac wiec cos myslslem zeby do 65 dnia flo czyli jeszcze 4-5 dni. Reszta lisci strasznie zolknie i szybko schnie mimo wody. EDIT. Ale co ciekawe, liscie suche, zolte, nic w nich nie ma ale nie chca odpasc, strasznie silnio sie trzymaja.
joka.menas Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2017 Dzieki Hektor 65 FLo na WW i N/N (z powodu suchych lisci wchodzacych w kwiaty postanowilem sciac) WW z lewej a N/N z prawej. Czesc poszla na WaterC. @Vito czy takie cos wystarczy do rewega? Jak nie to zetne reszte i tyle. Nie moglem zostawic wiecej lisci bo z powodu strachu przed wilgocia zrobilem ze 2 defo i dlatego malo lisci jest.
rooky Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) ciekawe czy to ruszy pewnie tak, wydaje mi sie ze miales dodygi zostawic ale nie wiem dokladnie Edytowane 18 Grudnia 2017 przez rooky
Recommended Posts