AfGG Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 1 godzinę temu, Vito napisał: 24x600W nie komercja, tylko duże potrzeby
Gość Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 1 godzinę temu, AfGG napisał: nie komercja, tylko duże potrzeby Nie kazdy z duza iloscia lamp to komercja. Wiesz ile idzie trawy na olej RSO? Ludzie borykaja sie z ciezkimi chorobami i nie maja innego wyjscia jak robienie growroomow z taka iloscia lamp, a jeszcze inni lubia sobie po prostu popalic i takie skromne boxy jak ja mam albo inni rekreacyjni uzytkownicy im nie starczaja. Dla niektorych nie ma wyjscia, ja podziwiam
uNeedSome Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) AK47 Viking idą najszybciej Sensi Skunk troche urósł ogolnie takie wysokie porosły I Jeszcze pytanko na koniec nie jestem pewien ale czy można mieszać Boost od Hesi z PK13/14? Edytowane 10 Października 2017 przez uNeedSome
Zezima Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 No no, konkret. Troche palonka bedzie z tego
Macky Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 jeżeli boost i PK są od hesi to można śmiało, ja od canny mieszałem, oznak popalenia w h*j ale puchły jak szalone to wtedy jako młody alchemik lałem na potęgę chyba nawet więcej niż producent założył... później tego palić nie mogłem mimo flush'a... ale topy wielkie i ciężkie Elegancko idzie
uNeedSome Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 5 godzin temu, Vito napisał: jeżeli boost i PK są od hesi to można śmiało, ja od canny mieszałem, oznak popalenia w h*j ale puchły jak szalone to wtedy jako młody alchemik lałem na potęgę chyba nawet więcej niż producent założył... później tego palić nie mogłem mimo flush'a... ale topy wielkie i ciężkie Elegancko idzie hah, no właśnie ja nie chce walić w opór a Boost Hesi mozna łączyc z Pk13/14Canna?
Pasjonista Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 A ten boost hesi chyba ma tam jakies P i K ja bym robil na jakosc Nie raz producent podaje czy mozna czy nie Pamietam jak Plagron mowil ze mozna chyba Terra Bloom to mieszalem z bio tabsami i nie dusilo i jak dobrze ph trzymalo
Macky Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Ogólnie nie powinno się łączyć nawozów różnych producentów, nikt nie zagwarantuje jaki wynik tego będzie
andrzej4444 Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 O 7.10.2017 o 11:36, Vito napisał: Uwielbiam takie dżungle, trochę przypał chwalić się komercją z konta admina ale może za jakiś czas pod nowym jednorazowym nickiem pokażę grow z 24x600W *** ***Jako administrator oczywiście jest to moja wyuzdana fantazja i twórczość literacka, nie mam nic wspólnego z takimi uprawami Siema, mógłbyś sie pochwalić bo pewnie nie jedna osoba chciałaby zobaczyć :-)
Recommended Posts