Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Wpieprzam sie, bo cos widzialem na ten temat.

Racjonalnie rzecz biorac jak jest duzo materialu i malo rak do pracy to warto. Oszczedza nerwy i kregoslup, ale osobiscie to ja trochę jestem ortodoks i wole recznie, bo kwiaty nie sa w zadnym stopniu uszkodzone i jest quality. Taki baczek ladnie ogoli wszystko dookola i zrobi rowne kulki z buds, ale czesc topa sie zmarnuje a czesc lisci zostanie w srodku. Miałem parokrotnie takie i nie podobaly mi sie.

Wiadomo, jak masz chociaz polkilo wora to idzie sie zajechac recznie i wygoda sie liczy. Komercyjni inaczej dlugo by nie ujechali.

A ty Kroliku ledwo pierwszego topa zgoliles i juz sie poddajesz? Z werwa! Haha.

Panie MSW, chyle poklon za te wiezowce w namiocie. Ta w drugim rzedzie po lewej od sciany bardzo wpadla mi w oko. 

Opublikowano
W dniu 13.07.2017 o 21:11, Chory Królik napisał(a):

Interesujace, mozesz objasnic jak to dziala? Sprawdze sie? Jak dokladne? Nie bardzo lubie trymowac, a lubie takie zabawki. Oplaca sie?

Też tak uważam,polecił mi to znajomy co bawi się na troszkę większej powierzchni.Z tego co widziałem to się sprawdza... Wystarczy opierdzielić z większych wiatraków a reszte robi maszynka. Myślę,że się opłaca... Każdy wie ile zajmuje ręczny trym a czasu nie kupisz... Zabawka raczej fajna,za jakiś czas sam sprawdzę, a jak działa można sprawdzić np tu ; /admin - link do youtube wygasł/

Pozdrawiam :big-joint:

Opublikowano
48 minut temu, Dr.Resin napisał:

Wpieprzam sie, bo cos widzialem na ten temat.

Racjonalnie rzecz biorac jak jest duzo materialu i malo rak do pracy to warto. Oszczedza nerwy i kregoslup, ale osobiscie to ja trochę jestem ortodoks i wole recznie, bo kwiaty nie sa w zadnym stopniu uszkodzone i jest quality. Taki baczek ladnie ogoli wszystko dookola i zrobi rowne kulki z buds, ale czesc topa sie zmarnuje a czesc lisci zostanie w srodku. Miałem parokrotnie takie i nie podobaly mi sie.

Wiadomo, jak masz chociaz polkilo wora to idzie sie zajechac recznie i wygoda sie liczy. Komercyjni inaczej dlugo by nie ujechali.

A ty Kroliku ledwo pierwszego topa zgoliles i juz sie poddajesz? Z werwa! Haha.

Panie MSW, chyle poklon za te wiezowce w namiocie. Ta w drugim rzedzie po lewej od sciany bardzo wpadla mi w oko. 

Dokładnie jak wyżej,nic nie zastąpi ręcznego trymu ale jeśli ktoś nie ma czasu na zabawę jest to fajna alternatywa.

A co do tej pani po lewej w środku, jest to Power Plant który w mniejszej lub większej ilości ale zawsze gości i jest jedną z moich ulubionych :big-joint:

Dzięki pozdrawiam !

edit: sorry za posta pod postem.. myślałem że robie edit :D

Opublikowano

:elo:

Dzień 71 / Flo 46 

Warunki optymalne,panie ostro puchną i sporo piją, podlewam po ok 1,5L co 3/4 dni. Widać różnice między normalnymi a expresami. Zobaczymy jak to wyjdzie na końcu, dziś udało mi się wbić do dziewczyn wcześniej niż zwykle i mam kilka fotek bez HPS,a.

Zobaczcie sami ;

large.IMG_20170720_200402.jpg.21a31f1963c7e300fd6e167961434221.jpglarge.IMG_20170720_200346.jpg.a58a79c3c6a5e9de518e5a069801520c.jpg

3 x AK na froncie - środek z lewej PP, BG i z prawej NL a tył 3x White Critical

large.IMG_20170720_195926.jpg.af9bfd21c0512532b37397323dcabc2c.jpg

BG

large.IMG_20170720_200113.jpg.9eb8502cec2abb1eaa6d38c4762479fb.jpg

PP

large.IMG_20170720_200059.jpg.49711f691613b8d1b99c55eecf3c9b23.jpg

Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW :big-joint:

Opublikowano
16 godzin temu, joka.menas napisał:

Ja pier... :shock:!! A to sie dopiero zbiera do puchniecia :toptop:!! Stawiasz blanta chopie, bo córy Ci ida bardzo zdrowo! Oby tak do konca!

Dzięki, dzięki ! Jasne że stawiam, i to nie jednego... :blant: :panowie: :big-joint: Do końca już bliżej niż dalej i bardzo mnie to cieszy ponieważ lista pestek które czekają na swoją kolej jest bardzooo długaaa. 

5 godzin temu, Pasjonista napisał:

Ekstrawagancko, mozna juz sie zastanawiac nad sama woda do konca ,-)  Poezja smaku i aromatu unosi sie w boxie. Miodzio

Grubo od ponad miesiąca lecą na samej wodzie tylko nie daje im kranówy a kupną Oaze z Biedry (zawsze tak robię).Co do nawozów; Pierwszy oprysk BBS był na wegu, pożniej dwa opryski w pierwszym i drugim tygodniu kwitnienia. Następnie 12.06.17  podane nawozy BioTabs (20ml Orgatrex i 1g Bactrex) i od tego czasu lecą na samej wodzie. Dziś wyjeżdżam na ok 5 dni i się właśnie zastanawiam czy nie podać nawozów BT drugi raz (5ml Orgatrex'u i 1g Bactrex'u) w 2L wody na roślinę a podlać muszę sowicie bo troszkę je może przesuszyć zanim wrócę z wypadu.

Poezja smaku i aromatu w boxie jest taka że filtr sobie troszkę z tym wszystkim nie radzi i delikatnie przepuszcza a co dopiero była wymiana węgla bo miał 3 uprawy za sobą i właściwie to zatrzymywał NIC :laugh: ale bez obaw wszystko jest pod kontrolą i bez stresu.

Pozdrawiam MSW :big-joint:

Opublikowano

Jeden z nielicznych przykladow kiedy hetero na widok paly staje pala! 

Pytanie techniczne, czy elektroniczne regulowane balasty obsluguja specjalne zarowy przystosowane to roznych mocy czy na kazdy poziom potrzebna inna lampa?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+