Pandafriend Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2017 @SmakMaroca999 chciałem zobaczyć jak pójdzie wolno najwyżej księżniczkę naginać będe. @Pasjonista ona nie jest tak mocno nawożona tylko podsypywalem roślinę cały czas wiec dostawała jakby w ziemi nawóz .
Pandafriend Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Dzień 41/ 19 flo Panna dostała wczoraj 2 ml bloom + 1ml nirvany na 1,5l ,PH wody 6. może wieczorem jakieś lepsze zdjecia podeśle.
Pasjonista Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Siema szkoda ze lsd nie robiles teraz ja bym dorzucil ze dwie te zarowki led na dol, ja zamowilem podobne 30W do wspomagania leda 180/90 i do kielkowania , roslina ma potencjal.Pozdro
Pandafriend Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 15 minut temu, Pasjonista napisał: Siema szkoda ze lsd nie robiles teraz ja bym dorzucil ze dwie te zarowki led na dol, ja zamowilem podobne 30W do wspomagania leda 180/90 i do kielkowania , roslina ma potencjal.Pozdro Nie wiem jak rozpoznajecie, że roślina ma potencjał, mi się wydaję, że poprzednia była zblokowana, nie mierzyłem pH i koryto. Ten LEDzik naprawdę robi robotę i zastanawiam się nad zakupem drugiego ufa, wtedy mógłbym o jakis wiekszy wynik sie pokusić.
joka.menas Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Czy ten szczyt sie gnie pod wlasnym ciezarem? Za malo mial witru, dlatego teraz sie gnie, bo sie nie wzmocnil. PH wody mierzyles przed dodaniem nawozow czy po? Jestem ciekawy efektow, czema z niecierpliwoscia
Pandafriend Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Nie, ja naginam szczyt bo roślina już ma coraz mniej miejsca żeby isc w górę. pH mierze po dodaniu nawozów. Ja też czekam już na kolejne, bo nie mam nic na sen jak zapale sobie wieczorem weeping to potem zasnąć nie mogę.
Pasjonista Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Potencjal: duzo bocznych odrostow ,szybko bo w 41 dni tak sie ladnie rozwinel,jak bys mial hpsa czy mocniejszego leda wtedy byl by potwor.Pozdro
Drugi Plan Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ale tyki. Ciekawe jak to bedzie pod koniec wyglądało. Ja swoje automaty od 20dnia giąłem. Dlatego są dość niskie, ale jak na automaty mają sporo odrostów. Zobaczymy jak to wyjdzie pod koniec, następny grow puszę je wolno do jakichś 30cm i wtedy może jakąś siatkę zastosuję(?) Zobaczymy. A Tobie powodzenia życzę i z fartem!
Pandafriend Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dzień 43 / 21 flo Tak to wyglada na trochę lepszych zdjęciach. Jeśli chodzi o górne liście to przypaliły sie podczas świąt w 4 dni roślina urosła jakieś 20 cm i dotykała panelu gdy wróciłem do domu. wysokosc rośliny to 95 cm korzenie bardzo ładnie rozwinięte wychodzą dołem doniczki. podlana dzisiaj litrem wody pH 6. Nie wiem czy dobrze ale pH wyrównuje sokiem z cytryny.
Drwal Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Trochę badyl się zrobił. Musisz uważać, bo te bestie bardzo szybko rosną
Recommended Posts