Stonesour840 Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Imponujące tez tak kiedys bede umieć ????
Pasjonista Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Pieknie a te z malego boxa to main lining juz widoczny? Mam nadzieje ze nie pokazujesz nam ich,gdyz szykujesz dla nas Mega Niespodzianke za miesiac.Qrwa juz nie moge sie doczekac .Pozdro
Ralphy81 Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Kurde chyba nie za bardzo mi wyszedł ten mainlining, rośliny mi strasznie nie równo rosły.. Następnym razem zrobię według swojej intuicji a nie przepisu. Tym razem pozostaje uratować co się da i ładnie je przygotować.. Sorki za niewypał.. Uczę się dalej.. Zaraz wrzucę fotki z małego namiotu.. Edytowane 27 Marca 2017 przez Ralphy81
Pasjonista Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Jak nie sprobujesz to sie nie nauczysz, nie ma to jak teoria i wlasna praktyka Powodzenia i milej zabawy
Ralphy81 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 8 godzin temu, Pasjonista napisał: Jak nie sprobujesz to sie nie nauczysz, nie ma to jak teoria i wlasna praktyka Powodzenia i milej zabawy Jestem tego samego zdania.. Pozdro
Ralphy81 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Siema wszystkim, mam pytanko. Robi ktoś na ostatnie tygodnie światło na 10/14, albo jakieś opinie na ten temat?
Pasjonista Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Chlopaki skracaja od ktoregos tygodnia co pol godziny i koncza nawet na 9.5 ,ale na ostatni tydzien z 12/12 na 10/14 nie slyszalem . Byly jakies ciemnie 24 48 Pozdro Teraz spojrzalem dokladnie na doniczki z malego boxa skas je znam. ;-) Mam pytanie chcialbym w auto pot wrzucic ten mix co ty masz od Gold label z tym ze nie chce tej beczki tylko samemu od dolu wlewac , myslisz ze da rade , nie licze na wysokie plony tylko na easy&simple grow. Box mam w pokoju i mam dostep do niego przez 12 godzin jak sie swieci. Dzieki i czekam na zdjecia
Ralphy81 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) 5 godzin temu, Pasjonista napisał: Chlopaki skracaja od ktoregos tygodnia co pol godziny i koncza nawet na 9.5 ,ale na ostatni tydzien z 12/12 na 10/14 nie slyszalem . Byly jakies ciemnie 24 48 Pozdro Teraz spojrzalem dokladnie na doniczki z malego boxa skas je znam. ;-) Mam pytanie chcialbym w auto pot wrzucic ten mix co ty masz od Gold label z tym ze nie chce tej beczki tylko samemu od dolu wlewac , myslisz ze da rade , nie licze na wysokie plony tylko na easy&simple grow. Box mam w pokoju i mam dostep do niego przez 12 godzin jak sie swieci. Dzieki i czekam na zdjecia Siema.. Gold Lable ma wersję Hydro więc nie widzę problemu.. Bo jak myślę auto pot to system Hydro zalewany od dolu? Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Ralphy81
Ralphy81 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zostały jakieś 2 tygodnie, zalalem wczoraj beczkę wodą i dalem tylko Ripen 6ml/l i tak już do końca..
Recommended Posts