Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Widac ze nie Twoja 1 uprawa ale nadal Cie roslinki zaskakuja, caly czas exp-isz :zajebiscie:. Dobrze ze @SmakMaroca999 czuwał:yoda: nad Toba, bo ja osobiscie moze bym dodal tej Azofoski. Chyba juz sie powyciagaly i teraz tylko w szerz pojda! To sa jedyne kobiety, ktore im tlustrze tym lepsze i takich Ci zycze :peace:

Opublikowano
Godzinę temu, Plantator napisał:

Zasobnik piknie to wygląda tylko bym pilnował aby mokro miały cały czas z przerwami na oddech dla korzeni tak co 2-3 dni i będzie grubo. 

Pozdro?

Podlewanie ogarniam. Ogólnie trzymam się wagi donic. Wolę jeden dzień przesuszyć, niż lać jak czuję że nie przy spodzie jest jeszcze mokro

31 minut temu, Toksyna napisał:

Piękne krzaki i ładnie kwitną będzie apetycznie pod koniec flo:elo:

Oby Ziom! :elo:

30 minut temu, joka.menas napisał:

Widac ze nie Twoja 1 uprawa ale nadal Cie roslinki zaskakuja, caly czas exp-isz :zajebiscie:. Dobrze ze @SmakMaroca999 czuwał:yoda: nad Toba, bo ja osobiscie moze bym dodal tej Azofoski. Chyba juz sie powyciagaly i teraz tylko w szerz pojda! To sa jedyne kobiety, ktore im tlustrze tym lepsze i takich Ci zycze :peace:

Nie pierwsza, ale jeszcze żadna nie wyszła tak jak bym tego do końca chciał. Zawsze kupa problemów, często do konca nie ogarnięta, przez co nie można wyciągnąć wniosków ;) Ale jakos idzie... stwierdzam że lodówka jest ewidentnie za mała na dwie rośliny! Chyba nastepny raz polece z jedną i zrobie z 20 szczytów... teraz same robią po 8-10 przy delikatnym lst ;) No może prawie delikatnym :D

Smaka słucham sie jak Ojca ;) Może początki mieliśmy "zadziorne" ale dużo się od Mistrza Smaka dowiedziałem :)

Elo Pozdro!:big-joint::elo:

Edit.

PS. Planuje kupic jakis miernik PH tak 200-300 pln. Najlepiej z EC ale z tego co lookałem po necie to bez 800pln PH EC kombo nie kupię

Opublikowano

Co do ph ,ec to miałem kiedyś Hanna czy coś w tym stylu i wytrzymały 1.5 sorta a z blue lab długopisy od hp i ec mam już troszke i tylko baterie wymieniam polecam z czystym sumieniem tak jak nie polecam tego czegoś na H.

Pozdro ?

Opublikowano

Smaku napisałem co mi się przydażyło też mam i miałem osobne i te z Blue Lab piknie lecą a te z Hanne padły bardzo szybko.

Pewnie jakąś wybrakowaną sztuke miałem albo coś w tym stylu.:puff:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich. Minęło parę dni, więc pora pokazać co się dzieje :)

Ogólnie pan ze sklepu trochę nie ogarnął i wysłał mi zamiast canna mono trace mix cos podobnego tyle że z samym Fe (żelazem) 

Policzyłem ostatnio dokładnie dni flo i wyszło że pani po lewej kwitnie już 30 dni!!!! (wtf) - wogóle nie wygląda, a pani po prawej dzisiaj wypada 16 dzien flo. Jako że ta starsza wogóle nie wygląda na dzien 40, dlatego z PK 13/14 sie wstrzymałem i czekam aż zacznie puchnąć 

Pani po prawej zaczęła pokazywać jaśniejące młodsze szczyty. Z braku laku dostała pod rząd 2x wode z nawozami (flores, boost) i dodatkowo zostały poratowane callmagiem extra. (2ml na 1l wody). Zobaczymy czy coś poprawi się w najbliższych dniach. Delikatny fryzjer robiony mniej więcej raz na tydzien, ale tylko pani po prawej :)

large.DSCN4083.JPGlarge.DSCN4084.JPGlarge.DSCN4085.JPG

Tak to mniej więcej się prezentuje

Wielkie pozdro!

Miłego oglądania :)

Opublikowano

to lipny sklep to właśnie podejscie Polskich sklepów do klienta aby się pozbyć tego co zalega.Tam nie zelaza brakuje jaśniejace szczyty to braki siarki,nizsze pietra Magnez i wapń.Ja bym zadzwonił i powiedział ze to nie to o co prosiłem odesłał pobraniówka na ich koszt i niech wysyłaja to co potrzebne.Tak moze byc tylko w Polsce ch.... mnie strzela jak sklepy mają takie podejście!!!!!!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+