Skocz do zawartości
nasiona marihuany na stronie thc-thc

sklep i producent nasion seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
30 minut temu, zasobnik napisał:

Ta panna po lewej to wigóle słabo kwitnie od początku. Ciągnie ją w górę tylko. Supr Skunik(po prawej) jeśli chodzi o pąki to ma juz 2x wieksze, a kwitnie ponad 2 tygodnie krócej

Ciagnie w gore bo widac po lisciach ze to typowa (nie mieszanka) Sativa.

Mam takie pytanie jaka wilgotnosc masz podczas kwitnienia? Zalecana znam ale chce sprawdzic kiedy mam sie przejmowac porownojac do innych.

Tak po za tym to Bardzo Ladnie wyglada, widac ze nie pierwsza uprawa. Powodzonka zycze.

Opublikowano

Elo rolnicy. Zamówiłem to Canna Trace Mix ale dojdzie koło środy-czwarku

Jeszcze jest azofoska

Niby są tam wszystkie te microelementy.

Czy nada się czy czekać na ten Mix z Canna?

Podlewanie około godziny 18-19 więc prosiłbym o jakieś mądre zdanie na ten temat do tego czasu. :)

Pozdro!

Opublikowano

Hmmm, niby jest git ale jak juz zamuwiles to moze nie ma sensu mieszac, Jezeli masz ta Azofoske otwarta to bym sprobowal (w zaleznosci jaki jest termin waznosci Mix-a) ale jesli Azofoska jest zamknieta to bym poczekal na sprzet z Canny (Galilejskiej :D)

Opublikowano
Teraz, SmakMaroca999 napisał:

zadnej Azofoski nie syp to nie oudoor :( lepiej czekaj na tą Cannę lub kub Micro z AN .Wiem z doświadczenia że Canny lepiej nie mieszac innymi mineralnymi innych firm więc lepiej czekaj na tą Canne.

Tak więc zrobię. Dzięki mistrzuniu :) Wieczorem zrobię jeszcze fotki jak wygląda to po ostatnim podlaniu z full dawkami papu...

Opublikowano

Tak to mniej więcej wygląda dzisiaj. Po zrobieniu zdjęć usunąłem te 2 dolne brzydkie liście u panny po lewej. Super SKunk (prawo) dostał dzis kolejnego delikatnego fryzjera. Na prawdę zaczyna robić się ciasno na boki :)

large.DSCN4078.JPGlarge.DSCN4076.JPGlarge.DSCN4077.JPGlarge.DSCN4075.JPG

Pozdro Weseli Rolnicy ;)

Opublikowano

Lewa roślina ma ewidentnie niedobór azotu, nie tniesz liści to przynajmniejsz możesz zobaczyć czego jej brak. Kup sobie korzonek z witaminą C i podlej, zobaczysz jak się poprawi roślinom. Do końca flo można lać ukorzeniacz aby był bio. Ja lałem na flo. Pojedyńczo najpier na jednym i 24h po na drugim. Ten pierwszy podczacz podlewania drugiego wyglądał dużo bardziej atrakcyjnie.

Pozdrawiam, jak największy zdrowych pąków.

420

A tak to zajebiście Ci kwitną :D:trawka:

Opublikowano

Dlaczego akurat uważasz że brak im azotu?? Po czym wnosisz?????

Ona zieloniutka jest jak ta po prawej. Tylko słabiej kwitnie...

jako ukorzeniacz mam rhizotonic, ale lałem tylko przez pierwsze 2-3 tygodnie. Różne rzeczy czytałem o stosowaniu go przez całą uprawę i zdecydowałem się nie podawać go na flo. Producent niby podaje że stosuję się przez cały okres uprawy.

ta panna po lewej co ją tak wyciąga, zauważyłem, że ilość włosów najbardziej zwiększa się tylko na tym wygiętym głównym szczycie.. Na nim też narobiło się wiele małych odrostów. Może dlatego tamte tak słabo przybierają bo całą energie wali w ten główny?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Wpisy na blogu

• Nowe tematy

• Nowe posty

• 📝 Update: Marvel, Luna, Bulma – White Widow Squad 📆 Data: 26.09.2025 🎯 Stan po podlewaniu + analiza struktury LST (BoNaZaj™)     ---   📍 Rozmieszczenie roślin – duży namiot (80x80x180):   Lokalizacja Roślina Doniczka Uwagi   Tył prawa 🌸 Marvel okrągła Najmniejsza z WW, ale już z preflowerami Tył lewa 🌙 Luna kwadratowa Mocny trzon, rozłożysta – z wieszakiem Przód lewa 🍞 Bulma kwadratowa Dużo bocznych topów, pełny rozkład       ---   💧 Podlewanie – łączna mieszanka: 5.0 L   🔬 Woda przygotowana z korektą pH (~6.3–6.4), na bazie kranówki. ➡️ Bio-Bloom dodany w ilości 10 ml na 4 L mieszanki (1 L został wcześniej odseparowany dla młodszych roślin bez Bloom)     ---   🧪 Dokładne dawki nawozów – na 5.0 L:   Składnik Dawka na 1L Ilość (5L) Uwagi   Bio-Grow 2.0 ml 10 ml Dla wszystkich roślin Bio-Bloom 2.5 ml/L 10 ml (do 4 L) Tylko dla Marvel, Luna, Bulma, Noodle Top-Max 1.2 ml 6 ml Booster topów Bio-Heaven 2.0 ml 10 ml Regeneracja i metabolizm Root-Juice 1.5 ml 7.5 ml Aktywacja korzeni Missing Link 1.0 ml 5 ml Mikroelementy Bio-pH Down – kilka kropli Korekta pH do ~6.3–6.4       ---   💧 Rozdział podlewania (każda po 1.0 L):   Roślina Ilość Bloom? Uwagi   Marvel 1.0 L ✅ Tak Najmniejsza z WW, ale pierwsza z włoskami Luna 1.0 L ✅ Tak Trening z wieszakiem, gęsta, mocna Bulma 1.0 L ✅ Tak Szeroka struktura, dobrze przyjęła wodę       ---   🧠 Ocena treningu BoNaZaj™ (WW Edition)   Marvel – mimo że najmniejsza, to pierwsza z preflowerami; układ nisko, boczne odrosty zrównane ze szczytem.   Luna – klasyczny „parasol”, topy mocno rozstawione, stabilne, trzon gruby – bardzo dobrze zareagowała na ostatnie LST.   Bulma – największa z WW, najbardziej "otwarta", dużo aktywnych bocznych topów, wymaga korekty dolnych liści za 1–2 dni.       ---   🧬 Genetyka:   🌸 Marvel – White Widow Auto (Zamnesia), wykiełkowana 28.08   🌙 Luna – White Widow Auto (Zamnesia), wykiełkowana 28.08   🍞 Bulma – White Widow Auto (Zamnesia), wykiełkowana 28.08       ---   📸 Zdjęcia: widoczne w relacji z dnia 26.09 📦 Warunki w namiocie: LED pełna moc, RH ~61%, temp ~24 °C
    • 📝 Update: Noodle, Phoenix, Rhino – rozmieszczenie, podlewanie i LST 📆 Data: 26.09.2025 🎯 Stan po podlewaniu + ocena stylu BoNaZaj™ Light --- 📍 Rozmieszczenie roślin: Lokalizacja    Roślina    Doniczka    Uwagi Duży namiot – przód prawa    🥢 Noodle    okrągła    Starsza, szeroka, bardzo dobrze rozciągnięta Duży namiot – tył środek    🔥 Phoenix    kwadratowa    Rozwija się szybko, nowy przyrost po LST Mały namiot – solo    🦏 Rhino    kwadratowa    Samotna, młoda, dziś pierwszy trening LST --- 💧 Podlewanie – łączna mieszanka: 5.0 L 🔬 Woda przygotowana z korektą pH (~6.3–6.4), na bazie kranówki. ➡️ Bio-Bloom został dodany tylko do 4 L! 1 L (dla Phoenix i Rhino) odlany przed dodaniem Bloomu --- 🧪 Dokładne dawki nawozów – na 5.0 L: Składnik    Dawka na 1L    Ilość (5L)    Uwagi Bio-Grow    2.0 ml    10 ml    Dla wszystkich roślin Bio-Bloom    2.5 ml/L    10 ml (do 4 L)    Dodany po odlaniu porcji dla Phoenix i Rhino Top-Max    1.2 ml    6 ml    Booster topów Bio-Heaven    2.0 ml    10 ml    Regeneracja i metabolizm Root-Juice    1.5 ml    7.5 ml    Aktywacja korzeni Missing Link    1.0 ml    5 ml    Mikroelementy Bio-pH Down    –    kilka kropli    Korekta pH do ~6.3–6.4 --- 💧 Rozdział podlewania: Roślina    Ilość    Bloom?    Uwagi Noodle    1.0 L    ✅ Tak    Pełna dawka Bloom, rozwój szczytów Phoenix    0.7 L    ❌ Nie    Młoda, rozwój aktywny, bez Bloom Rhino    0.3 L    ❌ Nie    Pierwsze nawożenie + pierwszy trening --- 🧠 Ocena LST – styl BoNaZaj™ Light Noodle: układ bonsai się utrzymuje, ale nowe topy lecą do góry → do korekty i dalszego rozciągania. Phoenix: bardzo dobra reakcja na wczorajsze LST, nowe pędy idą szeroko. Rhino: pierwszy dzień treningu – kotwica przy podstawie, delikatne zgięcie bez złamań. --- 🧬 Genetyki i wiek: 🥢 Noodle – niezidentyfikowana sativa/hybryda, wykiełkowana 26.08 🔥 Phoenix – Rainbow Sherbet Auto (Zamnesia), wykiełkowana 08.09 🦏 Rhino – White Rhino Auto (Zamnesia), wykiełkowana 15.09 --- 📸 Zdjęcia: dodane powyżej w relacji 📦 Warunki: LED na pełnej mocy, RH ~61%, temp ~24 °C  
    • To co piszę to ja bym tak robił na biobizzie na 15dzien pół dawki i dwa takie podlania i później normalnie pod rozpiskę 👍
  • Gallery Statistics

• Images
      64.9 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
    Przez wiolaaa2682.,
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+