SmakMaroca999 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 @ Scoob Ładna zdrowiutka panienka. @Pasionata widzisz nie trzeba reklamować dobrych nawozów bo sie same reklamują ;)
Scooby-Doo Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 @SmakMaroca999 - Dzięki ziooom No jest różnica , te nawozy biją ...no może nie na głowę , ale kładą na macie PLAGRON. Advanced Nutrients Rulllezzz Pzdr
Scooby-Doo Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2017 Czas na up Dzisiaj mija 40 dzień życia panienki i jak na razie idzie bezproblemowo. Nawozy - jak pisałem wcześniej , dostaje raz w tygodniu. Temp. w dzień ok. 27st. w nocy 22st. wilgotności w tym grow nie mierzę. Co tu dużo pisać ? ...nudy. Dzień 40
Plantator Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zaczyna się wypęłniać-piknie panie! Tak zachwalacie te AN że chyba nic tylko spróbować pozostaje już się troche do nich przymierzam ale chyba kopa w dupsko potrzebuje dla zachęty. Jeszcze raz miodzio plant! Pozdro?
Toksyna Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Piękne drzewko widać ze będzie grubo i juz pojawia się żywica. Rzeźba juz zrobiona pozostaje tylko masa
Dzielnicowy Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ładne krzaczysko. Jak tam ten zestaw AN. Korzystasz z niego w całości? Lejesz według tabeli czy jak?
Pasjonista Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Siema . Czyi sie wydaje bo nie widac ale boczne odrosty tak jak i glowny sa i beda pokryte cale w topach ze nie bedzie widac łodygi. No tak z dwa tygodnie i koksy pokaza swoje "Ja" . Pozdro
Scooby-Doo Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2017 @Plantator - no polecam , polecam - chociaż z tego co się orientuję Twoje Aptus'y dają radę z palcem w du..ie Dzięki ziomuś @Toksyna - Dzięki Wielkie no niech idzie w masę - dokładnie , niech pokaże na co ją stać @Dzielnicowy - również Dzięki za miłe słowa Leję według kalkulatora na stronie AN - leję tak jak jest napisane - albo , tak jak ja to rozumuję - raz w tygodniu dawki podane przez kalkulator @Pasjonista - no też mi się wydaje , że boczne będą całkiem ładne i oby były "wypełnione" jak główny - nie miał bym nic na przeciwko Dzięki za dobre słowa Pzdr
SmakMaroca999 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 @Scoob masz tylko podstawę z AN czy jakieś bosty lub witaminki też?Bo juz by sie przydało lac jakiś B-52, Nirvanę a najlepiej Big Bud plus Candy Bud.
Scooby-Doo Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2017 @SmakMaroca999 - mam cały pakiecik Grow + Bloom + Micro i dodatki VooDooJuice + BigBud + B52 + OverDrive Wszystko lane według. kalkulatora , więc loozik - Nirvana' y i BudCand' y nie posiadam - wystarczy co jest
Recommended Posts