Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)
O 11/23/2016 o 19:47, Miś napisał:

18/6 też będzie ok. Ten JH 2 miechy ma?? 

W sumie powiem Ci, że przekonałem się do nocy :D tak myślę np. 22/2 ? W ogóle zrobiłem lst przed nocą, a patrze potem te łodygi bez światła podniosły się w jego strone :D ? Kiedy on będzie klepał, tak mi się jarać chce :( Zciąłbym go, chciałbym już :D

Edytowane przez Killerontheroad
  • Replies 112
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Szkoda, że nikt się nie odzywa no, ale przynajmniej zioło rośnie

Powiem Ci, że mam mały problem z największym krzaczkiem, nie dość, że mega długo rośnie to coś mu jest i nie wiem co. Zastanawiam się czy to może być przenawożenie ? Czy może jakieś niedobory.

Liście, które najgorzej wyglądały, ściąłem je przed chwilą..

large.1.jpg.88649b01d3e7ce424f02988a2911

Krzaczek, Kolego wiesz co mu zrobiłem ??

large.2.jpg.b310b16cad6c1f38978721e884ab

large.5.jpg.e0f7e612a6305469c1c5fa7924e1

large.6.jpg.7e7f1161c3a18555be13ac652efb

Think Diffrent pierwszy po lewej

large.3.jpg.8f5166f024eeede2eadab0d7a45b

JackBerry

large.4.jpg.3c813cf956e11f7849c9cd163860

Przesadziłem z ukorzeniaczem i dlatego 4 ( zielone doniczki ) z 6 maluchów są troszke opóźnione, ale dochodzą już do siebie chyba ? Dziś podlałem wszystko czystą wodą.

Ziomek daj mi jakieś rady

Opublikowano

Mam Biohumusa, Agrecol żel taki i ukorzeniacz. Mogłem przesadzić z tym żelem bo podlewałem bez przerw i jeszcze mu czasami biohumusa dawałem :D ale w ramach rozsądku i teraz to się zmartwiłem, bo wyglądał naprawdę dobrze. Nie mam ph metru, ale widziałem, że nie jest drogi :) A nad liśćmi zastanawiałem się własnie czy je zostawić, ale nie mogłem na nie patrzeć :D

Zajrzałem do boxa i po podlaniu czystą wodą wszystkim pannom zrobiło się lepiej. Tak teraz sobie myślę, że może za sucho trochę było i za dużo nawozu. Zobaczymy co się będzie działo .

Pozdro. :joint:

Opublikowano

jak to kiedys ktos napisal, poczatkujacy zawsze przesadzaja z nawozami, ja sie tego posluchalem ale  mimo wszystko bardzo duzy stres wywarlem na roslinach wiec tez sie troche boje o herme, z tego co widze rosliny lepiej sobie radza z niedoborem a pozniej podlaniem nawozem niz z przenawozeniem ale to tylko moje obserwacje z innych growlogow (moze mnie ktos poprawic, nie mam zalu :D)

Opublikowano (edytowane)

To, że coś robisz pierwszy raz nie oznacza wcale, że musisz to zrobić źle. Najważniejsza jest wiedza wtedy doświadczenia są łatwiejsze :D albo poprostu mniej kosztowne. Człowiek najlepiej się uczy na własnych błędach, a lepiej jest na cudzych. To co mogę powiedzieć planującym swoje pierwsze zioło automatyczne :D  to zasadź więcej niż jedno, ale najpierw czytaj, przeglądaj i odłóż siano żeby nie robić amatorki homemade, bo jak mieszkasz w PL, w razie w nie warto tracić siana i czasu za nic wartościowego.

Dzisiaj przesadziłem :D 2 krzaki z pomarańczowych doniczek do zielonych jak reszta. Powiem Ci, że korzenie byłu naprawdę imponujące, byłem w szoku. Generalnie jestem bardzo zadwolony właśnie z tych dwóch JackBerry bo progress jest idealny :D W ogóle jak to sadziłem myślałem, że genetykę mają w przewadze sativową po Jacku, ale mają takie szerokie liście, trochę mi szkoda, ale jest Think Diffrent :)

Dostanę jakiś przelew to się doposaże, jak k%#wy mnie nie złapią to i może coś ogromniejszego zorganizuje:blant: w przyszłym roku. 

Edytowane przez Killerontheroad
Opublikowano

ja teza juz duzo popelnilem bledow z moimi plantami, tak wiec tez z kazdym tyg doswiadczenie rosnie, kilka niby banalnych rzeczy, czynnosci czy obserwaci zaskoczyly mnie i sie dziwilem sam sobie jak moglem na to nie wpasc, sam sie smialem z siebie.

1 godzinę temu, Killerontheroad napisał:

Dostanę jakiś przelew to się doposaże, jak k%#wy mnie nie złapią to i może coś ogromniejszego zorganizuje:blant: w przyszłym roku. 

Czymam kciuki, czymam. Z Farcioszkiem Chopie !

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+