Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

@Rower85 Pamiętam jak kiedyś pytany o wiek odpowiedziałeś, że liczba 85 przy Twoim nicku to bynajmniej nie rok urodzenia. Czytając powyższe mam nieodparte wrażenie, że ta liczba to Twój iloraz inteligencji :D 

Opublikowano

@Drwal - nie warto sobie języka strzępić , ani klawiatury ścierać :D To taki  "forumowy" troll - każde forum musi mieć swojego ;)  A jak wiadomo , trolle inteligencją nie grzeszą :) Jednak z drugiej strony , dowiedzieliśmy się , że malizna wcale nie oznacza mało i również poznaliśmy kilka ciekawych "sztuczek" ortograficznych - abstrahując od logiki wypowiedzi :laugh: Więc myślę , że wyszło na plus ;)

Pozdrawiam Serdecznie

Opublikowano

Hahaha przewaznie jak mam chwile to pale lolka i wchodze na forum upalony nie skupiam sie nad ortografia i czasem ze skladnia mam problemy.Dawniej  Beebok mnie oto cisnol ale to nie jest forum dla polonistow.

Drwalu gdybym wiedzial ze to jakis test na inteligencje i ze pod tym katem bedzie rozpatrywana moja wypowiedz pewnie bym nic nie zmienil :) Napisalem prawdziwa historie a Scooby psi detektyw wie lepiej.

Ktos na priw. napisal mi ze post scoobiego byl dwa razy dluzszy, ze bylo cos o wychowywaniu dzieci i ze rodzice go nie chca, o tym ze przez10 lat nie mial przypalu gdzie pozniej pisal ze mial za cos takiego lipe.

Edytowales sam tego posta czy ktos Ci to redaguje?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wynajmujcie mieszkań bo to bardzo duże ryzyko, kupujcie każde oddzielne mieszkanie na każdą plantacje, NAJWAŻNIEJSZE - skuteczne filtry węglowe, i mocne zasłony na okna, wiele osób to zignorowało, kilka z nich znałem i powpadali, po drugie nigdy się nie meldujcie na mieszkanie w którym robicie

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

jestem po krótkiej przerwie bo wiele osób do mnie pisze nie odpisywałem, piszcie do mnie, niedługo planuje otworzenie sklepu (certyfikaty ssl i inne) z aeroponiką, razem z wysokociśnieniową ultraponiką multiponiczną z doładowaniem tlenowym, lampami COB do 1kW (całe boisko tym oświetlicie) unikatowymi nasionami z zagranicy, i wszystkim czego nie znajdziecie nigdzie indziej, razem z fachowym doradzaniem dla klientów, po niskich cenach a nie od wyzyskiwaczy (różne growshopy)

śmiało do mnie piszcie, mogę zostać waszym mentorem jeśli chcecie. siedzę już prawie 10 lat w temacie ale akurat sam nie działam bo nie mam takiej możliwości

lampy COB te z najwyższej półki do 1000W na zamówienie zrobie większe po rozsądnych cenach a nie jak u wyzyskiwaczy w growshopach( oni robią to po pare groszy lampy po 100-200w a sprzedają po kilka tysięcy), ultraponika wysokociśnieniowa multiponika (poziom nasa), dezynfekcja zapachów na poziomie 2 milionów jonów ujemnych, wszystko z wyższej półki, odpowiem na każde tematy bo się znam na tym, razem z wynajmowaniem pokoju, tworzeniem firmy pod hale uprawną, wszystko, zapraszam na pw

wszystko oczywiście dyskretnie na 100% sam się zabezpieczan na kilka sposobów, nauczyłem już wiele osób (nie będę zdradzał kogo) wszyscy zadowoleni z efektów zaskoczeni efektami systemów i lamp które robie i innymi tematami o których nie będę tu wspominał ze względu na bezpieczeństwo, Wasze i nasze.

Z góry przepraszam za offtop ale po co nam tyle growshopów, tyle seedbanków, po wygórowanych cenach jak wystarczy jeden a konkretny tani sklep z tym wszystkim tym czego nie ma u innych i tym co jest u innych razem z szacunkiem,  tanimi cenami, indywidualnym profesjonalnym doradztwem od pestki do zbiorów, podchodząc osobno indywidualnie do każdego klienta

w razie czego szukam osób do współpracy, bo na tworzeniu stron internetowych, sklepów nie znam się wcale oprócz zabezpieczeń, cały interes jest legalny bez żadnego ryzyka, jestem w stanie zaoferować procent ze sprzedaży sprzętu jeśli ktoś szuka legalnej pracy

jeśli nie odpowiada Wam offtop związany ogólnie z bezpieczeństwem poza wynajmowanym mieszkaniem, halami uprawnymi, to przenieś to gdzieś w odpowiednie miejsce Misiu :)

Edytowane przez Gość