Scooby-Doo Opublikowano 7 Września 2016 Autor Opublikowano 7 Września 2016 @Miś - zastanawiam się czy zakładać GJ pod tą zombie - żeby nie robić tu większego zamieszania niż jest. Chyba , że zrobię nowy GJ jak ruszę z BigBang ' iem i tam będę dawał fotki z rewega.
Miś Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Nie wiem czy ta rada ci pomoże, ale dobrze ci radzę, rób jak uważasz 2
MJ_Mouse Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Właśnie takiej odpowiedzi oczekiwaliśmy Jak ruszymy z BigBang 'iem to najwyżej fotki będziemy wrzucać do tamtego GJ Pozdrawiamy MJ & Scooby Edytowane 7 Września 2016 przez MJ_Mouse 1
Scooby-Doo Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 Tzn. ja ruszę a Ty mi pomożesz mentalnie - czyli tak jak zawsze Co ja bym bez Ciebie zrobił...
Dzielnicowy Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 A może ten odrost, to taki jakby efekt fim. Z miejsca z którego on wyrósł, chyba wcześniej odciąłeś jakiegoś topa, albo mi się wydaje. Może roślinka zareagowała, jak na fim. Jeszcze wyrośnie ci wiekszy krzak niż oryginalny 1
Scooby-Doo Opublikowano 9 Września 2016 Autor Opublikowano 9 Września 2016 @Dzielnicowy - nie , normalnie wszystko wyciąłem jak do ścinki. Także standardowo było i nic nie zostało. I jeszcze stała w ciemni bez wody przez 10dni. Dopiero żonka mi podpowiedziała , że tam coś chyba rośnie i jak zauważyłem dwa kompletnie zżółkłe listki - pomyślałem a podleję - może coś ożyje i faktycznie ożyła Wątpie żeby urosła większa - bo te topki , które tak chcąc nie chcąc rosną , zaczeły puszczać kłaki - także pewnie nie zdąży urosnąć zanim dojdzie - ale zobaczymy. Niezłe jaja z tym automatem Kilka fotek: 1
Rower85 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 O 7.09.2016 o 07:12, MJ_Mouse napisał: Rower - jesteś,podłym,żałosnym człowieczkiem.Który wydaje się nie mieć nic innego do roboty jak zajmować się pracą kogoś innego zamiast samemu wziąść się do roboty.Kiedy Ty chciałeś pomóc ? Jak wymadrzałeś się "twierdząc" że automat to kundel ? A gdy ludzie pisali nie po twojej myśli to oskarżałeś wszystkich w koło o fikcyjne konta ?! Żal mi ciebie , nie mieć swojego życia i ciągle żyć życiem innych to musi być przygnębiające.Może zapisz się na terapię grupową.To czasem pomaga,chociaż w twoim przypadku oddział zamknięty to bardziej bezpieczna opcja,bynajmniej dla odtoczenia.Nie pisz w naszych wątkach "o łaskawco" i "znawco rudelaris" od 7mu boleści ! Na marginesie.Doniczka ciut ponad 3l ,półtora miesiąca i prawie 25 gram z automata ,który okazał się genetycznie upośledzony.Jeśli to jest "co kot napłakał" to ja się cieszę ,że mam takiego kota. I proszę nie zaśmiacaj nam już tematów.Mam nadzieję ,że coś dotarło do twojej jakże tęgiej głowy,szkoda tylko wiedzy w niej brak. Pojechany po calosci . Na poczatku mieszasz z blotem, ze nie robie swojej pracy,ze nie pomagam, wymadrzam sie! Zakonczony wywod diagnoza i odzial zamkniety Gadasz jak moja matka Taki poziom. 3l doniczka 25g bardzo ladnie, szczere gratulacje.To z tym kotem to chodzilo ze malo to do nastepnego grow. Zombie, ciekawostka jedyna w swoim rodzaju Pytanie jak to? Juz wiecej nie zasmiecam. 1
Recommended Posts