Scooby-Doo Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Dobrze wykonane LST spokojnie zda egzamin Pozdrawiam
hardcorowytyp Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Panowie stała się rzecz straszna ( choć mam nadzieję że nie tak bardzo). Po raz pierwszy w życiu przytrafiło mi się ułamać główny szczyt podczas poprawiania LST u jednej z Pań Wygląda to tak: Wprowadziłem takie "leczenie": Powiedźcie mi co zrobić i jakie będą konsekwencje tego zdarzenia? Czy Panna się zregeneruję?
Drugi Plan Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zareaguje jak każda roślina, może się zrosnąć, a może i nie. Poczekamy, zobaczymy, trzymajmy kciuki.
Scooby-Doo Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zrośnie się Pamiętaj żeby LST robić zawsze przed podlaniem. Najlepiej nawet troszkę przesuszyć żeby łodyga była giętka. Wtedy będzie bez obaw Pozdrawiam
eestevu Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 nie do wiary, dziś rano zdarzyło mi się to samo FATUM LOS PRZEZNACZENIE , identyczne zdarzenie, zachowalem się podobnie , zobaczymy czy "spaw" chwyci . Wysyłam pozytywną energie
Scooby-Doo Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Konopie to mocne rośliny Trzeba być dobrej myśli
hardcorowytyp Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Scooby zawsze naginam na wysuszeniu, po podlaniu łodygi robią się sztywne i łatwiej złamać. W tym przypadku szczerze nawet tego szczytu nie tykałem, ale naginałem sąsiadujące, dopiero później zauważyłem że coś dziwnie leży i dostrzegłem pęknięcie. Prawdopodobnie jak naginałem sąsiadujące to musiało jakoś pociągnąć tego i się ułamał, nie wiem, dziwna sprawa, pierwszy raz mi się to przydarzyło. Miejmy nadzieję że się zrośnie Bynajmniej jak na razie nie widać na roślinie żeby jakoś to odczuła. eestevu przyjmuję pozytywną siłę i odsyłam ze zdwojoną mocą !!
Scooby-Doo Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Będzie dobrze Inaczej roślina już by Ci to pokazała. Pozdrawiam
hardcorowytyp Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Dzień 23 : Ułamany topek z góry wygląda tak: Nic po nim nie widać, jednak w miejscu pęknięcia tak jak by roślina odrzucała złamaną część - Szczelina pęknięcia brązowieje i się sama "otwiera" mocniej. AK 47 którego obiecałem sobie nie naginać jakoś dziwnie rośnie. To ten po środku w tylnym rzędzie. Jego dwa boczne odrosty pną się do góry jak szalone (widać na zdjęciu jak wychodzą ponad szereg), przy czym jego główny szczyt został dużo niżej.
Scooby-Doo Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Nie zabezpiczyłeś pęknięcia ? Mogłeś "pseudo" opatrunek z gazy zrobić. No , ale zobaczymy Bo wcale to źle nie wygląda - z tego co widać na zdjęciu. Pozdrawiam
Recommended Posts