Cały czas aktualne. Działa to tak że robisz fotorelację na forum zakładając temat i tam dodajesz zdjęcia i opisujesz co robiłeś. Zobacz jak inni to robią. Nie rozdajemy nasion za to że ktoś mi na priv wyśle jakiś zdjęcia które mógł sobie pobrać z innego forum.
Chcesz to możesz podnieść lampę. Chociaż według mnie jest ok. Ja mam podobnie, może nawet niżej.
Lst to bys musiał na yt sobie obejrzeć jak robią. Chodzi o to, żeby nagiąć do ziemi główny szczyt. I utrzymywać go nisko. Wtedy energia idzie w boczne odrosty. Niby jest większy plon od tego, chociaż ja największe miałem przy puszczonych wolno, bez lst. Jak dla mnie to bardziej po to, jak masz mało miejsca, to żeby za wysoka nie urosła.
Plus jest jeszcze taki, że dużo szyszek o podobnym rozmiarze wtedy jest. I całkiem fajnie wygląda taka uformowana okrągła kula.
Co myślisz o lampie nie jest za nisko skoro się w góre nie chce pchać? Choć ta nowa widać wyraźną różnicę miedzy reszta 😛 Pełna symetria 😛
Co myślisz o obcięciu tych dziwnych początkowych liści z dołu #1 dotykają ziemi jak przeschną. Porobiłem z drucików takie podstawki zeby nie zaczeło to gnić od ziemi 😛 LST to byś musiał mi pokazać czy wycinać które i zaginać bo nie znam się na tym. ALe poczekam jeszcze ten tydzien zobaczy się efekty temperatura w słoncu około 38-40 stopnia dochodzi.
Tu gość obcina takie większe i zostawia te mniejsze u mnie tych malutkich jest też coraz więcej już 😛
W
Recommended Posts