Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Royal pomału się zbiera ale zobaczysz na flo jak ta roslina oblewa sie żywicą jak nie jedna odmiana na haszysz no i jej dziwna moc z mocnego klepniecia indyjkowego do aktywnosci sativowej.Producent podaje ze poziom THC waha sie miedzy 5-15% zobaczymy jak bedzie to u Ciebie bo moja roślina była całkiem przyjemna a wypieki na niej jeszcze bardziej ;) Pozdr

Opublikowano

Właśnie jej najbardziej jestem ciekaw :) Dzisiaj prawdopodobnie będzie łamana, bo jest najwyższa, i raczej się nie zmieści, widocznie odstaje od reszty. Zacznę też chyba podlewać co 2 dni, bo przy airpotach i w coco strasznie żłopią. Teraz dostawały 1L te w 6L doniczkach i 1,5L ta w 10L co 3-4 dni. Po łamaniu zrobię up'a i wrzucę foty :)

Opublikowano

20 Dzień Flo

Royal Highness położona, część Chemdoga też (Chemdog to ten najbliżej). Przy okazji defo :)

DSCN7528

DSCN7529

Po położeniu i defo

DSCN7531

DSCN7532

Foty mutanta :)

DSCN7533

DSCN7534

DSCN7536

DSCN7538

• Upvote 1
Opublikowano

Piękny dywanik milo popatrzeć :D Te defo to delikatne zrobiłeś. Planujesz jeszcze defo czy na flo dasz im spokój??

Lampę masz już maksymalnie u góry??

Pozdro.

Opublikowano

Jeszcze trochę podnieść mogę, jakieś parę cm, bo jeszcze filtr musi wejść. Myślę, ze zrobię jeszcze jedno defo jak się ogarną po tym łamaniu, zobaczę które liście jeszcze przeszkadzają. Teraz na szczęście poleci głównie w topy :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+