bart85 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pod swiatlem trzymaj dopiero jak wyjda.
szalonyszaleniec Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 Yo mały up ode mnie, chwilę po podlaniu. Jadą na 12/1. 3 kolejne pestki wrzucę jutro na waciki. Fylter chyba w nienajlepszym stanie jak sądzicie?
szalonyszaleniec Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Na 99% było tylko to co na zdjęciu. Jeszcze potem rzucę okiem jak będę w fabryce, ale jestem prawie pewien. ***EDIT*** /admin - link wygasł/ tu też jest 5 rzeczy
SmakMaroca999 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Elegancki set nawozow Ata Organic bedziesz zadowolony.Od pierwszych dni wyjscia z ziemi stosuj Root-C zaczynajac od minimalnej dawki a korzonki rozpierdola te kubeczki
szalonyszaleniec Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 yo up 6 została spisana na straty... i nagle okazało się, że żyje (trochę wstyd... ) 7,8 i 9 poszły do propagatora i siedzą póki co w kostkach w ciemni dopóki się do mnie nie uśmiechną na zielono (a wtedy do boxa pod lampę) *** W kubeczki leję roztwór root-c (~3ml/1,5l) za każdym razem jak mają sucho. Czy może lepiej na przemian wodą? *** Zamówiłem na wszelki wypadek jeszcze chyba 4 pestki WWxBB *** pozdro!
SmakMaroca999 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Do docelowych z nimi juz czas najwyzszy.
szalonyszaleniec Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 Mam jeszcze takie doniczki "przejściówki" jak na tym zdjęciu (pomarańczowe): Myślałem, żeby z kubeczków dać do nich i potem do docelowych, spoko? Żeby korzenie się dobrze ułożyły i potem rozjebały te duże hehe One mają chyba jakoś 1,4l
kripter Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Witaj. Z tego co widzę radzisz sobie dobrze. Ja osobiście kiełkowałem i po kiełkowaniu wsadzałem pestki odrazu do docelowych doniczek, kiełkowałem na chusteczkach, każdy z plantów przyjął się i dobrze mnie obdarzyły szczytami. za jakiś czas startuję z 20x amnesia haze od royala i zrobię fotorelację. moim skromnym zdaniem przesadź je z plastikowych kubeczków do docelowych doniczek. pozdrawiam i będę zaglądać.
Recommended Posts