Dzik Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 dobra robota i o to chodzi ładne żniwa z tego będą
Scooby-Doo Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Pięknie się robi To jest najfajniejszy etap , flo rusza z buta
Plantator Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Full Pro uwielbiam patrzeć na takie ogrody?. Szkoda że oglądam nie u siebie?. Masz kibica w pierwszym rzędzie ?. Pozdro i z farcikiem.?
Toksyna Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Jak ja próżnowałem to Pan Plantator szalał z Amnesia:-) i dzięki wszystkim za mile słowo aż dzięki temu wszystko lepiej rośnie. Pozdro
Toksyna Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam wszystkich w kolejnym UP'ie Odmiana bardzo przyjemna w uprawie kwitną naprawdę bezproblemowo. W tyle są tylko te dwie sztuki co z jednego nasionka wyszły Dzień 35 Temperatura i wilgotność na stałym poziomie Dziekuje wszystkim za pozytywne komentarze dobrze to działa nie tylko na mnie ale i na roślinki Pozdro.
SmakMaroca999 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Maxi jungla tam u Ciebie.Pieknie to wyglada. Pozdro
Toksyna Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam Czas na szybki UP Dzień 46 Roślinki znów dostały melase i pojawia się już piękny słodki zapach Pozdrawiam palaczy 2
Recommended Posts