PisiontyWieśław Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 Dzęki za posty, Łowca Kurdli niestety już wcześniej pisałem o Mazarach że wylecialy z boxa zanim zaczęły kwitnąć. Zjebalem hempy bucket i juz nie bylo dla nich ratunku. Pozdro Te na Outa to 8x Warr mix i 2x Es Orion. Do 15-25 Maja chce z nich naciac jak najwiecej klonow. Nawet sobie nie wyobrażacie ile motywacji dają takie komentarze. Jak pozbieram pestki, klony wywalę na OUT to w tym samym pomieszczeniu ale przedłużonym o 1,5-2m co da mi około 10m2, odpalam hydro NFT pod 5x 1000w hps albo 10 ledów Mars hydro 900, póki co się zastanawiam co lepsze, czekam aż koleżka z inngo forum doda wynik w jego fr pod tym marshydro. Pozdro
zasobnik Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 no co tutaj się udzielać... prosty chłop co mu nie idzie ni ch**a A tutaj takie baty rosną 1
PisiontyWieśław Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Panowie jeżeli ktoś chętny w wyborze dla mnie odmiany to zapraszam serdecznie! https://trawka.org/topic/35265-jaka-odmiana-pozwoli-chociaz-raz-jeszcze-to-przezyc-wybor-odmiany/
PisiontyWieśław Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Opublikowano 27 Marca 2016 Panowie mam problem, mianowicie coś mi tu nie gra, całe topy mam zbudowane jak by z zielonych kulek (cały czas żyłem w przekonaniu że w środku są dojrzewające nasiona) ale urwałem kilka tych zielonych kulek, to się chyba kielich nazywa, i zacząłem obrywać powoli tą zieloną otulinę i w środku samym dopiero są takie maluteńskie strasznie jak by grudki. To są dopiero nasiona, które muszą dojrzeć czy jak? Bo teraz to już zgłupiałem?
PisiontyWieśław Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 Więc tak, sprawa wygląda następująco. Całe topy zbudowane są z takich kulek (kielichów chyba), w środku jest taka mała kulka: No topach zaczynają rosnąć takie jak by odgałęzienia? Zbudowane w ten sposób: Budowa najmniejszych topów, na których najlepiej to widać: Ogólna sytuacja w boxie: Warunki obecne: Matki pod klony: No i coś mam ochotę zapalić, chodzi to tak za mną cały czas, więc wybrałem dzisiaj jedną z mniejszych Panien i leci do suszenia: Normalnie te "nasionka" dojrzeją i będzie z nich co nieco? Ile to jeszcze mw. będzie trwało +/-? Dzięki jeszcze raz za ratowanie Dupy.
PisiontyWieśław Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 Ale wyjdą z tego pestki czy chu***a będzie. Nawet sobie nie wyobrażasz jaki stres tutaj przeżywam Nie mogę złamać słowa za ch**a, w razie w muszę wywalić 40 koła na pestki, a to mi się nie uśmiecha bo wolę dołożyć i furkę kupić.
PanikaGoryla Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Haha beda pestki napewno te kulki chyba musza dojrzec zreszta przeciez juz jakies pestki pozbierales to powinienes wiedziec 1
Recommended Posts