Scooby-Doo Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 I jak sądzicie Pany ? Jakoś będzie ? Miał ktoś styczność z tymi materiałowymi doniczkami ? Bo kompletnie rozbiły mi podlewanie W sensie , że nie mogę wyczuć kiedy 1
MJ_Mouse Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 No widzisz....nikt nie pisze Za to ja zawsze Jest dobrze i tak zostanie 1
bart85 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Ja pierwszy raz slysze o tych doniczkach, za to mam oddychajaca Hercules. I w sumie mam podobny problem z tym podlewaniem. Te Twoje donice sa z filcu czy co to takiego? Ogolnie jaki one maja miec wplyw na rosline - cos jak donica oddychajaca? 2
Scooby-Doo Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Dokładnie. Są zrobione z utylizowanych butelek typu PET. Jak podlewam to woda przelatuje swobodnie praktycznie z każdej strony. Ciekawa sprawa , ale czasem sprawia bool doopy komuś kto jeszcze nigdy z nimi nie wojował. Napewno jest bardzo dobra cyrkulacja powietrza jak i przepływ wody , ale jak się jedzie z czymś nowym zawsze jest stres 1
Plantator Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Scorp dawaj z nimi na wage?. 5 dzień no wzorowo , rzeczywiście widać małą różnice między nimi czy grzebałeś przy criticalu z kaskiem jak wyłaził bo ma coś jeden pierwotny klapnięty. ? 2
Dzik Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Donice super, myślę że zdadzą egzamin. Odmiany klasyk.w wersji auto. Klimacik z tymi LEDami zawsze kojarzy mi się z choinką ;-) Panie szykują się pewnie na sylwester 2
Scooby-Doo Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 @Plantator - dokładnie Critical miał problem z czapką więc pomogłem zdjąć Jest troche mniejszy , ale łodyżkę ma grubszą więc pewnie leci w korzonek. @bart85 - witaj w klubie ale jak już się ogarnie temat z doniczkami będzie @Dzik - też mam taką nadzieję U mnie świętowanie przesunięte na schyłek roku Ciekawe czy kobitki sprostają moim planom Dzięki Pany za odp. zawsze to podnosi na duchu gdy coś nowego się wdraża 1
Scooby-Doo Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Z okazji wyniku wyborów parlamentarnych postanowiłem specjalnie dla naszj nowej władzy wrzucić kilka zdjęć Podsypałem ziemią pod pierwotne listki i wygląda to na dzień dzisiejszy tak: Dzień 7 Critical - wciąż w tyle Na ostatnim widok całości Komentować , uwagi i pytania pisać i jak czeba opierd..lać 1
MJ_Mouse Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Ładniusie dzidziusie Amnesia przede wszystkim 1
Recommended Posts