Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Amnesia Haze, Painkiller xl

Recommended Posts

Opublikowano

a co to dokładnie jest ?  konieczne to? leje  jej  komplet nawozów canna, i ostatnio z pogodą w Holandii nie za ciekawie, dziś wreszcie była ładna pogoda mam nadzieje że sie utrzyma wtedy krzaczki wezmą się za życie :)

Opublikowano

Advanced Nutriens to nawozy organiczne? 

Ciekawy jestem twojej Amnesi. Pierwszy raz spotykam się z takim przypadkiem  :puff: 

Advanced Nutriens maja nawozy organiczne i maja mineralne co kto lubi bostery i roznego rodzaju kwasy humusowe czyli organiki.Ja jak tylko pierwszy raz zaczolem stosowac nawozy od nich juz sie przekonalem i nie chce lac moim panienka nic innego bo widze ze im tez pasuje nastepny grow zrobie na organikach od nich :peace:

Opublikowano

zaczeło coś się dziać amnesia wypuściła dużo białych włosków normalnie cała jest nimi porośnięta  na ta chwile ma 103 cm i idzie w górę :D painkiller xl ma 50 cm sporo urósł odkąd wyciągnąłem go z boxa i teraz ma koło 70 dni i jeszcze nie zakwitł nie wiem co z nim nie tak leje mu mieszankę nawozów taką jak amnesi, mam nadziej że za niedługo pojawią się na nim kwiaty ;) 

Painkiller xl medical

Painkiller xl medical

Painkiller xl medical

Painkiller xl medical

Amenesia haze

Amenesia haze

Amenesia haze

20150525 094511

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+