Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Tak, mój jest własnej konstrukcji. Eksperymentalnie ma tylko 2 barwy (deep red&royal blue). Uprawa zbliża się do końca i chyba daje radę ;)

No i super :)
Cree albo Osramy polecają :)
A zasilacze ściąga się z chińskich portali a la allegro. Diodki zresztą też albo ebay albo aliexpress.

Jak coś to się polecam, na pewno pomogę na tyle, na ile mam wiedzy na ten temat; najlepiej pukaj na PW.

• Upvote 1
Opublikowano

UFO sobie odpuść... 

dobre ledy:

Quantum GX professional 5   - możesz obejrzeć go u mnie

i pewnie jeszcze kilka innych modeli... Jak widać to dosyć drogi sprzęt, Kingów nie ma na pl rynku bo cena była by zbyt duża...

A może cooltube lub odbłyśnik wentylowany ?

• Upvote 1
Opublikowano

Roślinę zostawiam pod sodówką do końca podniosłem odrobine lampe w dzień okno otwarte, temp 30st.

Na pewno na następna uprawę przechodzę na Ledy i ten mi wpadł w oko:

phytoleds quantum swing gx 100

Tylko nie wiem czy nie lepiej złożyć samemu, jak uważasz Anonim?

Opublikowano

Kolejna uprawa będzie na pewno na oświetleniu Led. Zobaczymy czy będzie złożony czy kupiony Phytolite.

Tym czasem kilka fotografii do obejrzenia :)

WP 20150521 018

WP 20150521 017

WP 20150521 016

WP 20150521 015

WP 20150521 014

WP 20150521 013

Na weekend wrzucę więcej zdjęć, będzie pruning, będzie podlewanie :trawka:
Dobranoc :D:zen:

Opublikowano

Dokładnie dywan w namiocie który trzeba odkurzyć. Jest dużo kwiatków pod liściami których nie chce wycinać więc obetne duże liście. dzięki za komplementy przekaże mojej pięknej  :D

EDIT:

Dzisiaj zostały przycięte większe liście z wyższych partii oraz trochę liści które właziły na siebie.

Nie usuwałem żadnych odrostów, chyba wszystkie są już zakwitnięte więc je doświetlam i zostawiam.

Po bokach doniczki zostawiłem wysokie szczyty, a te w środka powciągałem pod siatkę.

Lampa została obniżona.  B)

Liście suszę i zbieram zeby do masła dołożyc z przytopowymi :) bo w bletce to boli głowa po nich nawet po kilkutygodniotym leżakowaniu.

Jeszcze jej nie podlałem dostaną jutro nawozy na kwitnienie :)

Zobaczie jak to wygląda, :trawka:

Przed

WP 20150524 003

Po czyszczeniu: 

WP 20150524 004

WP 20150524 007

WP 20150524 006

:re:

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+