HPS 150W + LED Full 120W / Box 60x60 / Auto Amnesia XXL / Royal Crematic Auto / Auto AK Passion XL / Auto AK47 XXL / Auto Purple XXL
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Siemanko. Czas zacząć nowy projekt pod hasłem automaty Bud Voyage High THC x6,donice materiałowe 5 galonów czyli ok 20 litrów,przez pierwsze 2 tygodnie licząc od dziś będą dostawać wodę tylko z góry a docelowo idą na podstawki samo nawadniające. Donice od dołu wypełnione All Mix od Bio bizz razem ze startrex od Bio Tabs,oraz calmag, górną połowę stanowi Light Mix wymieszany ze startrex i podlany dobę przed wsadzeniem sadzonek wodą z Bactrex i Orgatrex, korzeń sadzonek przy przesadzeniu obficie sypniety Myctrex i zastosowany oprysk z BoomBoom Spray.Wilgotność póki co w okolicach 65%, temperatura 27°c,ppfd 250-280 , światło 18/6 od początku do końca. Niestety nie było mnie parę chwil w domu i życzliwy duszek pomieszał opisy z nazwami więc nie powiem co jest co 🤣🤣. Z założenia dostaną lekki trening i mało stresu o ile uda się kontrolować klimat. -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Jak wynajmujesz mieszkanie to na czas najmu jest to twoja prywatna sfera. Właściciela chuj to obchodzi,jak i całą resztę. Oczywiście stare Niemcy potrafią głupio komentować pod nosem jak czują zapach z jointa,ale po 20 wolno palić wszędzie.Twoja uprawa musi być chroniona przed dostępem osób trzecich i trzy krzaki na dorosłą osobę zameldowaną pod tym adresem.Cala reszta bez ciśnień. -
Przez stix33 · Opublikowano
Na necie wyczytałem że to może być niedobór potasu (K) lub blokadę odżywczą (nutrient lockout) wywołaną nieprawidłowym pH podłoża Lub tez za dużo dałeś jej jedzonka i jeden pierwiastek może zablokować drugi co skutkuje ze nie bierze pokarmu z korzeni tylko pobiera z lisci. Info z neta, powodzenia ziomek -
Przez zielony_porucznik · Opublikowano
Na okolo 3-4 największych najstarszych dzisiaj byłem zobaczyć co u nich słychać u AK 1 liść żółknie jest gdzieś tak w szóstym tygodniu kwitnienia ogólnie to ma się dobrze ładnie puchnie jak na razie nie daje mu żadnych odżywek bo nie wiem co im dolega nie chcę pogorszyć woda podlewam ph 6.5 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Z tego co pisałeś mieszkasz w DE. I jak to w praktyce wygląda teraz z tą uprawą? Jak wynajmujecie mieszkanie to właściciele robią jakieś problemy?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts