Harnaś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dzień 14. Jaka mniej-więcej powinna być wielkość żeby na flo przełączać Bo niedługo zacznie wyrastać z tej szklarni, już jeden liść dotyka ścianki
Harnaś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dzień 15/1 FloJednak przełączyłem dzisiaj na flo bo z tego co widziałem w innych growach to wątpię bym ogarnął go później na takim małym boxie.Podlałem 400ml zalecaną dawką na 1L biobizza 1ml topmax 1ml bio bloom i 2ml grow. Pozostałe 600ml wyleje w przyszłym tygodniu.
Macky Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 i słusznie że przełączyłeś tylko resztę wody co zostaje to podlej inne kwiatki w domu lub warzywka bo trzymanie orgnicznych nawozów wymieszanych przez tydzień nie wróży nic dobrego mineralne nawozy można trzymać, organiczne trzeba od razu po wymieszaniu zużyć.
Harnaś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jutro wrzucę jakieś zdjęcia a dzisiaj mam parę pytań 1. Czy to prawda że jak będę zaglądał do boxa podczas snu roślinki to może z niej wyjść herma?(z tego powodu właśnie dzisiaj zdjęć nie zrobiłem) 2. Czy jak za dnia roślinki podczas włączonej lampy mam ~40% wilg na flo ale w nocy ~70% to czy mogą być jakieś problemy później z topami np pleść czy coś takiego? Wyciągający wiatraczek chodzi 24/7
greenmouse Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ad 1: jak śpią nei zaglądasz, nie świecisz. Jak mają dzień buszujesz po boxie. Ad2: a skąd u Ciebie taka wilgotność w nocy? U mnie spada O.o
Harnaś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 To od dzisiaj nawet tam nie zaglądam jak mają noc ;PA co do wilg to nie wiem Może dlatego że box nie jest w domu tylko w pomieszczeniu na zewnątrz
siuwarek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Harnas powiedz jak zapach tej pani, szukam "owocowej" odmiany ze wzgedu na zmiane miejsca zamieszkania. Moze ktos cos poleci?
Harnaś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jak na razie to chyba 4 dzień flo dopiero więc na razie pachnie typowo marihuaną Ale podobno jak już topy rosną takie większe to ładnie grejfrutami pachnie a w paleniu podobno mocnym haszyszem Wpisz sobie na google "Iced grapefruit fotorelacja" i inne fora posprawdzaj chociaż tu na trawce też kilka widziałem Jak znajdę jakiś ciekawy grow to ci podeślę na pw @edit A co z tą wilg w nocy ?
Harnaś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dzień 19/4 flo Fotka z dzisiaj Jutro zamierzam mały trening zrobić, bo chyba mało światła do odrostów nowych dociera a tak poza tym to chyba wszystko jest git
Recommended Posts