Plantator Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Siemanko, Ja osobiście kibicuje ledowi bo następny grow (conajmniej jedno miejsce) będę robił z led MCOB i dlatego jestem za ledem☺. Czyli chyba mam racje z pod hps będą troche wyższe rośliny a z pod leda bardziej krzaczaste i z większą ilością pąków, ale to tylko moje skromne zdanie niedługo się okaże. Na moich auto potach są identyczne żarówki co u Anonmousa i roślinki się troche powýciągały( ponad tydzień ich nie widziałem bo byłem na wyjeździe i nie mogłem im pomóc?) a na normalnych donicach miałem przy wzroście wegetatywnym 400w philipsa z temp. barwową 6500K i widać różnice we wzroście ( są mniejsze) i w rozkrzaczeniu(są bardziej zwarte i mają więcej pąków). Pozdro i z fartem?. 1
Dzik Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Też kibicuję led, bo te grzejniki najwyższy czas wymienić. Jednak stawiam na HPS. jestem jak ten biblijny ziomek co jak nie zobaczy to nie uwierzy.
Macky Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 22 Dzień 7 dzień Flo Dziś został zrobiony oprysk z Boom Boom Biotabs Krzaczki mają już charakterystyczny ładny zapach. Box 3
bart85 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 No tak jak pisalem wczesniej na LEDzie ida rowno jak pod linijke pozatym chyba sa bardziej rozlozyste. Ogolnie kozak i pod tym i pod tym swiatlem
babkajanka Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 pieknie wygladaja a roznica meidzy led a hps ogromna moim zdaniem, jeszcze duzo zycia przed wiec nie pozostaje nic innego jak zdrowka zyczyc
Sasquatch Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Widać, że pod HPS'em idą bardziej w górę, jednak te pod LED'em bardziej mi się podobają. Pięknie zbudowane krzaczki. Jak @bart85 wspomniał jakby ktoś je skopiował i powklejał
Scooby-Doo Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Pięknie. W końcu ciekawy i innowacyjny projekt na miarę XXI w Ciekawe jak będzie w zaawansowanym flo. Powodzonka
Macky Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 dzięki cieszy mnie to że się podoba Sam nie mogę się doczekać wyniku, jak będzie zbliżony do HPS'a to przesiadam się całkowicie na ledy. Jak widać brak mieszającego służy 1
Kolesio Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Super pomysl zeby porownac te dwa oswietlenia. Tak jak bart napisal z pod leda jak od linijki. Ciekawe jak beda rosliny pod nim owocowaly bo pod HPS to wiadomo ze elegancko. Szkoda ze na efekt flo trzeba tyle czekac
Recommended Posts