greenmouse Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 a ja nadal podziwiam, że Ci się to tak chce wycinać z tła
Plantator Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 A co się dzieje z liśćmi na tym ostatnim zdjęciu? Chociaż na kilku wcześniejszych teź są jakieś brunatne przebarwienia.Może więcej papu?. Pozdro
Dzik Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) ściągają PK bo nadchodzi poważne kwitnienie, przy takim potencjale wzrostu ciężko jest to nadgonić organicznymi, rośliny rosną na tyle mocno że standardowa dawka okazuje się lekkim niedoborem stare liście to taki naturalny bufor, nie są już potrzebne a jeśli roślina potrzebuje któregoś z pierwiastków mobilnych to sobie ściągnie ewentualnie może przy podsuszaniu na chwilę brakło, nie należy przesadzać z tym przy glebie bo zmieniają się właściwości i jałowieje tak dla LED najodpowiedniejszy wydaje się trening na siatce, lampę można wtedy blisko i każda partia dostaje mniej więcej równą porcję światła Edytowane 30 Maja 2015 przez Dzik
Macky Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Opublikowano 30 Maja 2015 Wszystko jest zdrowo, rośliny same uśmiercają liście które im są nie potrzebne. Ja nie obrywam puki sam nie odpadnie. Poza tym to organika, zanim mikoryza się pobudziła do życia mija 2 tygodnie Ważne że świeże liście zdrowe, na stare się nie powinno zwracać uwagi Po podaniu jednorazowo dawki nawozów widać efekt, w kolejnym upie będzie więcej topów hehe Led + siatka = bardzo dobry wynik, ja nie mam siatki ale będę łamał ile da radę edit: jedna roślina jest od góry poparzona HPS'em, zostawiłem na dwa dni bez opieki i pod samą żarówkę wyrósł, teraz jest połamany 1
SmakMaroca999 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Ładne roslinki i kolejny połamany grow hehe czy nie lepiej bylo je giac od poczatku kolejny raz niewykozystany potencjal roslin a one aż proszą nagnij mnie atak poza tym małym minusem
Rolnik Yoda Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Wszystko pięknie i ładnie:) Zgodzę się z kolegami ale ja mam inny punkt widzenia odnośnie siatki> Montuj siatkę bo na pewno tak to przedstawisz, że wielu skorzysta z twojej wiedzy:) A jeżeli chodzi o łamanie to jak by tak dobrze nie miały to nie trzeba było by łamać
Dzik Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Krzywda im się nie dzieje. Łamanie to stara technika (o ile się nie mylę) wywodząca z Jamajki. 1
Macky Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Mały artystyczny Up dzień 45 Teraz topy zaczynają już puchnąc z dnia na dzień. Tak łamanie to pierwsza z technik. Classic Skunk led
Scooby-Doo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 No w końcu up. Bo już myślałem , że się niedoczekam Zarówno fotky jak i panie na fotkach
Recommended Posts