emes Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 Smaku Buddha Tahoe juz jest out - po wczorajszych testach juz nie wrocil do namiotu ... nie chce ryzykowac i mam zbyt male doswiadczenie. Tez mi sie wydaje, ze to przez zmiane cyklu swiatla - proces zaczal sie w niedziele, a we wtorek zaobserwowalem pierwsze male kulki, zreszta sama zmiana otoczenia (chodzi mi o namiot) tez mogla miec wplyw, panie byly wyjete na ok 4 h spod swiatla, potem tego swiatla im dodalem (waty + czas) ... chcialem dobrze a tu pstryk Pozostaje miec nadzieje, ze reszta nie zostala "zainfekowana" Pzdr
emes Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 Dzien 63 [weg: 30, flo: 33] Temperatura dzien: 25-28 stopni, noc: 18-19 Wilgotnosc dzien: 40-50%, noc: 50-60% (wraz z nowym hps-em wrocil nawilzacz ale ustawiony jest na 50% wiec wyzej przestaje chodzic) Panie podlewane sa co 4 dni po 0.8l, raz z nawozami, raz woda. Ogolnie wszystko wyglada ok, zadnych nowych jader nie zaobserwowalem Chunk #1 Chunk #2 Serek Wdowa LCOGK Mix Pzdr
Macky Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Wywal ten nawilżacz jak najszybciej... W czasie kwitnienia rośliny same parują, nawilżacz da Ci tylko pleśń i kłopoty z roślinami, słabe parowanie rośliny także może spowodować problemy.
emes Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Mimo, ze wilgotnosc przy wlaczonej lampie spadala do 25% ?? Dlatego go wstawilem z powrotem
Macky Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 tak po pewnym czasie powinno podskoczyć, natura nie reaguje od razu, potrzeba czasu
Plantator Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Jak się pleś właduje do boksa to zobaczysz co to straty w plonach i problemy?,pilnuj,obserwuj,reaguj natychmiast.Uważaj na nawilżacz sam czasami używam na rozwiniętych roślinach ale ostrożność i jeszcze raz ostrożność bo medyk? będzie potrzebny. Pozdro?
emes Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Dzien 70 [weg: 30, flo: 40] Temperatura dzien: 26-29, noc: 18-19, Wilgotnosc dzien: 28-35%, noc: 45-50% Nie za wiele sie zmienilo jesli chodzi o kwiatki wiec szybki upik tylko ... Chunk #1 Chunk #2 Wdowa Ser LCOGK Grupowe Zaczalem podlewac co 3 dni po litrze na glowe bo panie sie domagaly ... chce dawac 2 podlania sama woda i jedno z nawozami bo jakos nie zauwazylem zeby zestaw Trypack'a sluzyl moim kwiatkom - wrecz przeciwnie. No i nigdy wiecej klonow ... pierwszy herma, a drugi ma same lodygi grubosci nitek i w polowie tygodnia otwieram namiot, a LCOGK rosnie w bok jakos go powiazalem ale srednio to wyglada Serek prezentuje sie najlepiej ... a zaczal tak marnie Pzdr
greenmouse Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Mnie nawozy biobizz też średnio posłużyły.
Recommended Posts