emes Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Mialo byc na nastepny grow ale nie ogarne z miejscem ... kobitki rosna zbyt szybko ... Homebox Evolution q120 zamowiony i hps 600w ogarniety wiec na weekend panie czeka przeprowadzka i ekstra dawka swiatla
Plantator Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Siemanko, Pamiętaj emes84 światła nigdy nie za dużo?,pozatym panie wyglądają na troche wyciągnięte ale zdrowe i wesołe. Pozdro i z farcikiem do mety?.
Macky Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Elegancko, będzie pan zadowolony hehe
emes Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzien 49 [weg: 30, flo: 19] Nowy set-up Homebox Evolution q120 (120x120x200cm), Sunmaster HPS 600w, Lumatek 660w SL + nowy reflektor Temperatura od razu wzrosla do 29/30 stopni i wilgotnosc spadla do 40%. Robiac przebudowe jeden z mieszajacych juz sie nie chcial wlaczyc wiec na razie na jednym jade. Ze wzgledu na temperature chce przesunac dzien kwiatkom zeby byl w nocy, a w dzien zeby spaly ... ale to jeszcze pomysle bo chce dodac jeszcze jeden pasywny + jutro ogarne jakis konkret mieszajacy i zobaczymy jak to bedzie z temperatura Fotek nie za wiele bo caly dzien walczylem z tymi rewolucjami ... Na poczatku jade na 600w, a z czasem przelacze na 660 Pzdr
Macky Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 O postępy widzę... ładnie ładnie Ja bym poprawił ułożenie lampy i wentylacji ale to tylko kwestia estetyki Stary namiot na clonboxa
greenmouse Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Panny pewnie szczęśliwe z nowego lokum
emes Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 @Anonim zanim "rozkleilem" stary namiot to juz mialem dosc ... a jeszcze trzeba bylo nowy "zbudowac" ... poszedlem na latwizne ale jest ok ... zreszta nie mialem zadnych rur wentylacyjnych wiec musialem wykorzystac stare i z dlugoscia byl problem co do starego namiotu to albo klony albo sam weg zeby w nim robic i wtedy miesiac oszczedzam @greenmouse mam nadzieje, na pewno juz sie "nie przytulaja" musze tez powiedziec, ze nie wiem czy to przez swiatlo (ze jasniejsze i lepiej widac) czy tez przez to, ze jakos na bialym tle lepiej widac ale te kwiatki (chodzi mi o topki) od samego poczatku w nowym set-up'ie tak jakos wieksze sie wydaja zeby bylo smiesznie wczoraj jeszcze drugi mieszajacy mi poszedl ... temperaturka 32 stopnie ... dzis ogarnalem wiatrak fi 30cm i temperatura o 4 stopnie w dol takze sytuacja opanowana Pzdr
itaka Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 emes84 Ładnie to wygląda. jak ci się uda to zbij jeszcze temp.o jakieś 2-3 stopnie
Adi83 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Fajny zestawik dziewczyny pewnie zadowolone pozdro
emes Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2015 @itaka jestem w trakcie przestawiania panien na zycie w trybie nocnym wiec temperatura do tych 26 powinna spasc, dzis juz do 17 maja noc @zeno666 mam nadzieje, ze panie mi to okaza pieknymi topkami a tak szczerze to meczyly sie strasznie w poprzedniej "klitce" ... blad nowicjusza czyli "za duzo chcialem" dzieki Pzdr
Recommended Posts