Jakatora Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 dokladnie, nie przejmuje sie nastepnym razem na pewno bedzie lepiej
Jakatora Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 no dzisiaj dodam foty tylko w aparacie sie bateria musi podladowac
Jakatora Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 A wiec tak 3 najmlodsze panny posadzone pozniej zostaly przeniesione pod lampe niestety dostaly one za duzo nawozu i im liscie suche sie robia zostaly juz 2 razy podlane sama woda moze jeszcze odżyją Jedna najmniejsza panna widziala juz drwalaa w celach eksperymentalnych
Macky Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Biała folia na ściany boxa do przyszłego grow i dobra gleba to podstawa Jedna z roślin jest ostro przenawożona i raczej się już nie odbije ale co popalić będzie. Który to dzień ?
Jakatora Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Biała folia na ściany boxa do przyszłego grow i dobra gleba to podstawa Jedna z roślin jest ostro przenawożona i raczej się już nie odbije ale co popalić będzie. Który to dzień ? dokladnie nie wiem koncowka to jest juz kolo 70 +- rewelacji nie ma ale w nastepnym juz nie popelnie tych bledow co popelnilem a bylo ich duzo
Plantator Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Bo tak to jest doświadczenie wzrasta wraz z ilością błędów które sami popełniami ważne żeby ich nie popełniać ponownie.Kiedy kosa? Pozdro?
Jakatora Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 Bo tak to jest doświadczenie wzrasta wraz z ilością błędów które sami popełniami ważne żeby ich nie popełniać ponownie.Kiedy kosa? Pozdro? nie wiem dokladnie jeszcze potrzymam z tydzien gora 2 Jakie macie sposoby na suszenie ?
bart85 Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 warunki do suszenia jak dla mnie to 18-20 stopni, wilgotnosc 50% i potem po 2-3 dniach 60%, ciemnia i planty w calosci obrane z lisci wiszace do gory nogami, ale niekonieczne to jest. wazne zeby nie dmuchac wiatrem bezposrednio na roslinki musza schnac powoli. jest o tym dobry temat na forum, jak wklepiesz w google to tez ci cos wyskoczy
Recommended Posts