bart85 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 podlewaj okolo 1,5 litra na 5-6 dni jestes pewien ze gleba sie dostatecznie osusza przy podlewaniu co 1,5-2 dni? 1
Scooby-Doo Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Dokładnie.Donica musi być leciutka przy podlewaniu.Bo w momencie gdy masz słaby drenaż (nie twierdze że masz) woda w dolnych partiach donicy może mieć problem z ujściem. 1
gfarmer Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 UP - 50 dzień No co mam napisać - pięknie idzie :-) Pozdrawiam 2
Macky Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Według producenta powinno być gotowe w 8/9 tygodni, nie wyrobi się w dwa tygodnie, pomyśl nad dołożeniem jeszcze jakiegoś dodatkowego źródła światła. Zdrowa i ładna
InCornWeTrust Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Czesc wszystkim (pierwszy post) Ale ladnie wyroslo! Moge wiedziec jakiej firmy ta ziemia do kaktusow? I tylko biohumasa przez cala uprawe uzywales? Pozdrawiam
Scooby-Doo Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Naprawdę duuuża różnica w porównaniu do ostatnich zdjęć. Fajnie kwitnie Co do "rad" producentów odnośnie czasu to ja bym się tego kurczowo nie trzymał.Czasem się to sprawdza a czasem wogóle nie. Więc skoro ładnie idzie to tak 3maj. Jeśli możesz dorzucić jakąś CFLkę bez zbyt dużego wzrostu temp. to dawaj , a jeśli nie wyrobisz z temp. to zostaw jak jest. Pozdrawiam
gfarmer Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 Naprawdę duuuża różnica w porównaniu do ostatnich zdjęć. Fajnie kwitnie Co do "rad" producentów odnośnie czasu to ja bym się tego kurczowo nie trzymał.Czasem się to sprawdza a czasem wogóle nie. Więc skoro ładnie idzie to tak 3maj. Jeśli możesz dorzucić jakąś CFLkę bez zbyt dużego wzrostu temp. to dawaj , a jeśli nie wyrobisz z temp. to zostaw jak jest. Pozdrawiam @InCorn nie pamiętam nazwy, a opakowanie juz wyrzuciłem, sorka... Nie toleruje nawozów sztucznych, w 100% jest eko i tylko biohumus @Scorp Dzięki zostawie jak jest, właśnie ze wzgledu na temperaturę. A co do czasu, to mnie się nie śpieszy, niech sobie rośnie
gfarmer Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 UP - 56 dzień Z lenistwa nie wyciągałem jej Roślinka zaczyna się ładnie szronić, przewaga Sativowych genów daje o sobie znać, bo kwitnie powoli... Ale za to ma bardzo dużo topów, może jeszcze mnie zaskoczy? Pozdr 1
Recommended Posts