przezorny Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam, Dziś roślina została ścięta. Zobaczcie sami a tyle bylo liści przytopowych a tak sie suszy Czy temperatura 18-22 stopnie wilgotność 50-60 % jest dobra ? W pomieszczeniu chodzi wentylator mieszajacy powietrze duzy. Zgadujcie ile było mokrego
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ladnie wyglada , Graty 450G mokreusza > ?<
Scooby-Doo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Teoretycznie temp. nie powinna przekraczać 25st. a wilgotność oscylować w granicy 50%. Więc u Ciebie jest....prawie wzorowo 1
Macky Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ładnie, gratuluje Z odpadów rób masło. Suszenie odpowiednie, ważne by była cyrkulacja powietrza.
przezorny Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Myślę, że najlepiej jak zobrazuje to zdjęcie Waga kuchenna jak widać - myślę, że wiarygodna. To teraz, po prostu czekam z tydzien czasu jak się posuszy i do słoików, prawda? Vito wystarczy z tylu liści zrobić masło? Poproszę jakiś link zawierający przepis - chodzi o sprawdzony co i po czym od a do z. Przez pryzmat mojego amatorstwa będę wdzięczny za pomoc Po wysuszeniu jeszcze raz zwazymy, relację pozwolę sobie przedłożyć. Dziękuję wszystkim za porady wskazówki i podpowiedzi. Szczególne dzięki dla Vita, który wytrzymał bombardowanie moimi pytaniami 1
Ambasadorka Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wystarczy tylko poszukać, w dziale . Masło Konopne - Cannabis Butter - Najszybsze i najprostsze masełko z grama. Masło Konopne z suszu Masło Konopne - CannaButter Cannabis Bio Butter - Masło Konopne Ghee Cannabis Hashish Butter - Masło konopne z haszyszu
Scooby-Doo Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Gratulacje ! Czekem na wynik suchego
przezorny Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Gratulacje ! Czekem na wynik suchego Dziękuję, podam gramaturę suchego w odpowiednim czasie Ambasadorka dzięki za przepisy.
Macky Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Prawie 100g z jednej rośliny to bardzo fajny wynik Choć te łodygi mogłeś skrócić
Recommended Posts