Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

wstawilem nawilzacz powietrza smieszny bo smieszny jakas gora z ktorej leci woda i tak w kolko ;) czuc ze to dziala, stan pomidorka ponizej ;) jakies porady?

post-42086-0-07467800-1419540957_thumb.j

Opublikowano

Witam. Czy wentylator Kanalowy FI 150mm-280m3/h będzie znacznie ciszej chodził niż taki tani z marketu czy jet to mała różnica?

Namiot 60/60. Dobra nie mam czasu na kombinowanie wiec chyba zrobię tak jak Vito mi podpowiedział w ostatnim pytaniu, czyli kupię taki wentyl niego kupie taki sam filtr ( jak ktoś może podesłać link z dobrą cenną dzięks) a jak dorwę  większego hps niż mam teraz czyli 150 to go zabuduje i zrobię do niego chłodzenie. co wy na to? 

Opublikowano

Witam kolegów. Właśnie zaczynam zabawę z pomidorami, mam growbox  80x80x180 i zastanawiam się nad oświetleniem do tego ustrojstwa. Z racji cen ledów w PL ruszyłem na aukcje z poza UE i mam coś takiego na ali:

Reflector Design 450W /admin - link wygasł/

LUB

np.2x300

300W full spectrum reflector LED /admin - link wygasł/

EMS 300W 204Red 48Blue SMD /admin - link wygasł/

albo 4-6 szt tego

EMS 120W 1131Red 234Blue SMD /admin - link wygasł/

którą wersję polecacie? z góry dzięki Panowie.

Opublikowano

Witaj, nie znam się na ledach ale jak miał bym brać któryś z tych to chyba tego pierwszego. Poczekaj może ktoś bardziej znający się na rzeczy Ci podpowie.

Opublikowano

Jak zmniejszyć temperaturę w boxie (rozmiar ok 40x70x120 hps250) nie używając wentylatora? Mam już 5 wentylatorów, ogólnie to udało mi się zmniejszyć z 50 *C do 35*C ale to wciąż za dużo szczególnie że roślinka jest jeszcze młoda (ma ok 15 dni)

Ndb

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+