Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Siema chciałem zasięgnąć wstępnej rady, interesowałem się filtrami can lite ale tyle w nich rozbieżności co do wydajności/ ceny / rozmiarów że już sam nie wiem dodam jeszcze że potrzebuje coś wydajnego taniego i skutecznego miałem kiedyś filtr eco ale nie byłem przekonany co do skuteczności może to przez zbyt wydajny went ? wiem że kiedyś pisali że wychwytują tylko 80% teraz tego zaprzestali jak to wygląda teraz ? no i prosiłbym o opinie na temat can  pozdro

• Replies 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witaj, filtry can są chyba jeszcze słabsze od prima klima ale mogę się mylić. Miałem prima klima eco i starczył na 3 growy. Filtr musi być o mniej więcej takiej samej przepustowości co wentylator. Czyli masz wentyl 400m3/h to i taki filtr powinno się założyć.

Opublikowano

Czyli mogę być spokojny co do początkowej skuteczności eco ? a co sądzisz o tych automatach w boxie ? bo widze jakieś za i przeciw , a przyznam nie mialem jeszcze czasu poszperac w galeriach i co się też na to przekłada, myślałem z wyobrażeń o ich krępości że jak wrzuce pare w optymalne warunki to powinny się dość ładnie same rozkrzaczyć ?  

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, box 50x50x150 jakie oświetlenie zamiast hps mogę Wrzucić żeby świeciło przez całą uprawę, czy lepiej zostać przy hps i będą najlepsze efekty?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+