Gość Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mam pytanie, w piątek do wody poszedł 1xThink Different od Dutch Passion, po 24h dalej pływał jednak po stuknięciu opadł do wody, od soboty siedzi w doniczce - za ile coś powinno wyjść z doniczki?
PanikaGoryla Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 To zaslezy nie zawsze lepki wychodza w jednym momencie uzbroisz sie w cierpliwosc a wygrasz te wojne. Na momencie pojawi sie lepek
Drugi Plan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 W miarę swoich możliwości proszę, abyście sprostowali moją diagnozę: Na pierwszym załączonym zdjęciu, jak się nie mylę- niedobór potasu. Na dugim magnezu [?] Dobrze myślę?
Mob_Barley Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 jeśli chcę wspomóc trochę roślinkę przez nawożenie dolistne to mogę dodać nawozu płynnego do nawilżacza czy tylko atomizer/rozpylacz? no i czy nie zasyfi mi to jakoś nawilżacza? mam taką żabkę z allegro za ok 50 zł, sporo osób tego używa więc chyba wiecie o jaki nawilżacz mi chodzi ^^
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 To zaslezy nie zawsze lepki wychodza w jednym momencie uzbroisz sie w cierpliwosc a wygrasz te wojne. Na momencie pojawi sie lepek niestety dalej nic, wczoraj dałem donice pod lampę już zobaczymy czy coś się przebije - jakby nic nie wyszło do jutra to próbować rozgrzebać ziemie czy jakiś inny zabieg zrobić?
Drugi Plan Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jeśli zastosuję ziemię Biobizz All Mix to będzie potrzeba, żeby dokupić do tego BioTabs? Out Door 3 spoty na każdym 5 donic po 10L. Jak kupię do tego 3x50L All Mix to wystarczy dla wszystkich? Ewentualnie można dorzucić do tego ziemi spod pokrzuyw, albo coś w ten deseń? Nie ruszaj nic, daj im czas.
Recommended Posts