imaQu Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 powiedzmy, tyle ze na twoim zdjeciu sa brzozy a nie sosny hehe i nawet brzozy w tle sie znalazly
Gość joker Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 hahahaha ku**a to sie zajebałem i to ostroo hahahaha zwracam honor
chwastox Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Siema Otoz mam problem z Amnezja Haze , mieszkam w NL i posluchalem się kumpla i kupiłem 5 ziarenek Amnezji Haze na outdoor . i już 5 dni siedza w doniczce i ladnie wykielkowaly ale dzisiaj przeczytałem ze raczej w holenderskim klimacie będzie ciężko żeby w pełni wyrosla i nie wiem czy dac sobie spokoj z amnezja i może zdaze jeszcze cos innego zasadzic ?
Dzik Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 mam sezonówkę i też kwitnie wcześnie wysadzona, krótkie dni i zachmurzone dni i załapała może się jeszcze zreweguje ciekawe to trochę bo ruderalis skunki nie są automatami i do takiej pogody powinny być przyzwyczajone inne odmiany teoretycznie powinny być na krótkie dni i brak słońca wrażliwsze chyba że są na tyle niestabilne i dostałeś f2 lub dalej i z puli genów wypadł automat @chwastox - zdecydowanie dokup nasionka
chwastox Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 a moglibyście polecić jakies , bo nie mam pojęcia jakie wybrać
Gość joker Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Kup automaty np critical a,bedziesz zadowolony
RedSmoke Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Mam pytanie bo już nie pamiętam jak z tym jest, musiałem wysiać drugi raz rośliny bo pierwsze zmłuciły mi ślimaki teraz już sie dobrze zabezpieczyłem, ale wysiałem pełnosezonówki i na dzień dzisiejszy wyrasta im dopiero drugie piętro troche późno się za to wziąłem czy dadzą rade dojść te rośliny? Będą miały trochę ponad trzy miesiące jak wrzesień bedzie ładny co o tym myślicie?
Stivciu Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 szybkie pytanko: zasadziłem do domyślnej odrazu donicy 7L kiełka i ile na pierwszy raz podlać?
BA+ON Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 100ml. malo lej nastepne razy jak wyschnie na glebokosc palca
Recommended Posts