BA+ON Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 1. raczej nie chyba ze wiesz co to bylo 2tak 3tak 4opisane na forum czytaj
a b c Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 W jakich doniczkach automaty mogą stać od początku do ścięcia (ile litrowe mają być doniczki?) ?
Czcz Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 5-7l jeśli weźmiesz 10 to korzenie będą miały dużo przestrzeni i nie będziesz sie przejmował.
Blunt Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Miał ktoś Auto Silver Bullet na oucie w Polsce? Przeszukałem internet, ale cisza w temacie niestety. Chcę zasadzić jakieś automaciki początkiem czerwca i nie mogę się zdecydować
Macky Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Auto Silver Bullet to odmiana autoflowering najnowszej generacji, stworzona by osiągnąć efekt sativy w roślinie, która w ciągu około 70 dni jest w stanie zakończyć całkowity cykl począwszy od zasadzenia. Jednym z jej przodków jest Silver Haze. Ta interesująca odmiana wytwarza długie gałęzie boczne i dużą ilością pąków. Plon jest bardzo interesujący. Efekt: szczęśliwy, klarowny, barwny. Zapach kadzidła i twardego drewna z delikatną nutą owocu cytrusowego. Może być z powodzeniem uprawiana na zewnątrz o każdej umiarkowanej porze roku. Wygląda super, jak wysadzisz początkiem czerwca to na koniec sierpnia będziesz miał co popalić o ile pogoda nie zawiedzie
Green Grass Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Po jakim czasie konopie pokażą płeć , zasadziłem kilka odmian regularnych takich jak rudealis skunk ,jack herer i jakis mix w dołku ok.15l ,ale popełniłem błąd bo zasadziłem 3 obok siebie dlatego zadaje takie pytanie ,bo plan był taki ,że wytne męskie osobniki i zostaną damki ,ale planty już duże i miejsca mało niestety
Macky Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Męskie wcześniej się określają, a zanim będą gotowe do pylenia także mija trochę czasu więc spokojnie zdążysz jeżeli będziesz odwiedzał raz na dwa tygodnie. Określą się gdy przyjdzie na to czas, to kwestia pogody.
Gość joker Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 A automaty po jakim czasie pokażą płeć? automaty do 20 dni powinny sie okreslic
coolboy Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Witam, mam ziemię Canna Terra Pro, będe robił boxa. Z uwagi na to, iż czytałem że to jest mocna ziemia, mam pytanie odnośnie startu roślin. Robić sadzonki w zwykłej ziemi uniwersalnej, czy startować od razu z Canna? Jak od razu Canna to wystartuje już w domyślnych doniczkach, a tak bym sadzonki robił w 0,8L na 2 tygodnie aż korzeń opanuje pojemnik.. pozdrawiam
Recommended Posts