Koz1 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Opublikowano 14 Września 2014 jestem codziennie, lecz szkoda nawet było robić zdjęć Cream Carmel bo była to połówka krzaka, wyszło może z 2g a przedtem nie wiem, Teraz uciąłem dolne łodyżki Auto Speed bud'a suszą się, zobaczymy jak będzie robił automat który miał siedzieć najkrócej a siedzi najdłużej . Dobra macie tą fotke Carmelka .
Gość joker Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 hehe carmel rozpierdala system jak na hps400 to søabo oj søabo
SmakMaroca999 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 .Malo ale swoje.Powodzenia w nastepnym gl.
Koz1 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 o Cream'ie wiem, połowa się odłamała jak spadł filtr węglowy, ale i tak za szybko ścięty. Speed Auto Bud 27 wrzesień R.I.P (102 dzień, sorry za paski ale robiłem zdjęcia telefonem kumpla nie aparatem :/) Wyszło ~21 mokrego, a z suchym ciężko określić, gdyż poszła ponad połowa w trakcie 'dosychania' ale myślę, że ~11. Fotek z suszu nie wrzucę, gdyż mój toster1 się zepsuł. Ach zapomniałbym, za około miesiąc, może dwa startuje z nowym GL W sumie nie zostaje nam nic jak zakończyć ten GL. Dzięki za odwiedzanie 1 Toster - Aparat
Macky Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Gratuluję zakończenia i nie ma co czekać, startuj z nowymi Smacznego
Recommended Posts