Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Czechy i marihuana

Recommended Posts

Opublikowano

Bylem jakies 3tyg temu w czechac i z tego co mi sie wydaje... Nie ma czegos takiego jak coffiki tam. Bylem w Pradze i raczej nie wiedzieli nic o coffikach tam. ALe baczke zalatwic to zaden problem... bynajmniej w pradze :) a temat super konkretny :D:D

• Replies 104
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

siewca, kolego, wczoraj zjechalem z czech do polski, powiem Ci tyle ze dobrej legalnej ganjoszki maja duzoooo, patrz i pytaj o ,,smoke:" ludzi ze znaczkami mj jakimis lub znakami kwasow ale najpierw pokaz 40 zl polskich - 2 banknoty po 20 zl ., najwiecej wlasnie jest w Pradze. ja konkretnie bylem w hotelu Grand-Rosmani-Frideryk , w ktorym byl coffik ;) nakupilem trochu nasion, ,,ruderalii,, i haczyku przywiozlem :]

Opublikowano

Ja też ostatnio byłem w Czechach, dokładnie w Ostravie i tez jest tam cofik i temacik naprawde elegancki. A baka się tam zupełnie bez przypału, smazylismy z czachami pod samym mc donaldem i lajcik, piwko tez bez lipy w miejscu publicznym.

Opublikowano

Sam koniuszek ul. Stodolni w Ostravie, ogólnie ulica wesoła nocami.

Najlepiej wbic pierw ze swoim tematem i zrolowac cos albo nabic i zakopcic do piwka, tak aby widzieli że swój i wtedy bez problemów z zakupem, sami moga podbić czy chcesz coś.

Jest jeszcze takich miejscówek sporo nieoficjalnych, w Cieszynie, w ostravie obok tego kofika tez jest poko miejscówka. Temat mozesz też skminic pod Tesco/mc donaldem w Ostravie.

Tam ciągle ktos cos roluje i nabija.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja zaś słyszałem ze w Czechach jest dozwolona jakaś ilość krzaków..nie wiem czy 1 czy 3?..czy w ogóle..na własny użytek oczywiście..Ma ktoś jakieś wiarygodne źródło? Bless! :o

Opublikowano
Bylem jakies 3tyg temu w czechac i z tego co mi sie wydaje... Nie ma czegos takiego jak coffiki tam. Bylem w Pradze i raczej nie wiedzieli nic o coffikach tam. ALe baczke zalatwic to zaden problem... bynajmniej w pradze :) a temat super konkretny :D:D

Byłem w coffie w Pradze

Independet reggae bar sie zwał, na ulicy krakowskiej koło ambasady Bułgari bodajże

Coffy są nielegalne, bo sprzedawać nie można ale i tak są ;)

Opublikowano

Gdybyś został skontrolowany tuz za granicą, a zdarzają się jeszcze takie łapanki to mógłbyś pewnie polecieć za przemyt. Ale samo posiadanie w Czechach to już luz, więc wystarczy się oddalić od granicy i w razie W twierdzić że kupione na miejscu.

:peace:

Opublikowano

ReduxPL, jak nie jebna cię gdzie po drodze (w polsce), to lajtowo możesz zajarać w Czechach. Tam to jest legalne, jak posiadanie na własny użytek większości dragów- na WŁASNY uzytek podkreślam.. Tyle z teorii- nie praktykowałem takiej opcji.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Wpisy na blogu

• Nowe tematy

• Nowe posty

• Siemano na tej uprawie 😁👊🫵😉 Dzisiaj dziewczyny trochę zostały przystrzyżone bo powoli tak samo zaczynają puchnąć i trzeba im było po odsłaniać szczyty. A w zasadzie to mogłem zrobić to bjuz parę dni temu no ale teraz to mogę sobie gadać 😅 proszę oto fotki 
    • Kurcze zapodaj nazwę relacji bo widzę masz sporo tematów. A ja naprawdę to pierwszy raz gdzie takie duże strzeliło i drugie w życiu całym moim 😄 Może to głupie ale możesz mi tak ooo narysować w paincie o których mówisz bo naprawdę nie chce nic popsuć. Rzecz jasna na tych co wrzuciłem 😛
    • Siema słuchaj masz tam straszny gąszcz,weź obetnij wszystkie liście i te młode pędy czyli odrosty na dole i tak do 25-30% do góry. I z góry wszystkie liście które zasłaniają szczyty  nawet te duże a przede wszystkim bo zasłaniają szczyty i nie równo dojdą. Staraj się zarobić coś takiego jak ta u mnie na relacji co kwitnie i jak będziesz to robił to zrób to na dwa albo trzy razy. Robisz jedną sesje tą od dołu bo tam jest naj mniej do obcinania i robisz trzy cztery dni przerwy i później zaczynasz przerzadzać górę 👍 a te dolne odrosty niepotrzebnie zabierają energie😉 i ja dzisiaj teraz robiłem fryzjerka i zaraz wstawię frotki.👊🫵😁 pozdrawiam
    • No to czas na mały update! Dżungla naprawdę urosła – rośliny są już ogromne i zaczyna się najciekawsza część uprawy. Ostatnio dorzuciłem filtr, ale mam wrażenie, że mocno ograniczył wyciąg powietrza. Wyciąga może o połowę słabiej niż wcześniej. Czuć ciepłe powietrze przy rurze, więc ciągnie, ale nie ma już takiego wyraźnego podmuchu. Sam nie wiem, czy ten filtr zostawić, czy jednak zdemontować. Roślinki mają obecnie około 42 dni, a #4 jest mniej więcej w 30. dniu. Producent podaje, że czas do zbioru dla jednej to 80 dni, a dla drugiej 75 dni (Indoor). Czyli jeszcze cały miesiąc przede mną… Zastanawiam się, czy to mi się wszystko zmieści w boxie, bo przypominam – mam 160 cm wysokości. Według producenta rośliny mogą urosnąć do 110–120 cm, więc robi się ciekawie. Jeśli chodzi o liście: część tych z dołu zżółkła i odpadła, chociaż większości z nich sam pomogłem – zobaczycie to na jednym ze zdjęć niżej (ta kupka to właśnie „efekt mojej pomocy”). Niestety, musiałem usunąć też trochę zdrowych liści, bo inaczej podlewanie było niemożliwe. Teraz te dolne liście dosłownie odpadają przy najmniejszym dotknięciu, zwłaszcza przy głównych gałęziach. Takie kupki, jak na zdjęciu, zrobiłem już trzy razy, dzień po dniu, przy czym dwie pierwsze były o 20–30% mniejsze od tej, którą widać na fotce. Podlewam co około trzy dni, choć w tym tygodniu chyba trochę przesuszyłem rośliny. Nawożę cały czas tym samym zestawem, zgodnie z instrukcją na opakowaniu: Advanced Nutrients 3 x 500 ml: Grow, Micro, Bloom (po 20 ml każdego na 5 litrów wody, czyli 4 ml na litr – zalecane dla dużych roślin, używam wszystkich razem). Lampę trzymam mniej więcej 30 cm nad najwyższym szczytem. Wentylator dmucha połowę powietrza nad lampą, połowę pod nią, w stronę ściany. Lampa oczywiście ustawiona na 100%. Dzisiaj sprawdzałem – zostało mi już tylko 28 cm zapasu, więc zaraz nie będę miał jak jej podnieść wyżej. Najwyższe rośliny mają teraz około 65 cm, a topy zaczynają się pojawiać również niżej, nie tylko na samych szczytach. No to czas na zdjęcia! (Patrz niżej 👇) #1 #2 #3 #4 #all #all_front #odpady #podgląd_dołu #macro_dla_uciechy #topy
    • Taki króciutki filmie jak wyglądają moje nowe siewki, wykiełkowały wszystkie dzisiaj różnica między nimi to parę godzin. Tylko bubblegum xl wsadziłem dzisiaj do ziemi i nagrałem wam filmik z tej czynności ale niestety nie mogę go wrzucić bo jest za duży. Muszę ściągnąć jakiś konwenter, zna ktoś jakiś dobry? VID_20250622_192455.mp4
  • Gallery Statistics

• Images
      64.3 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
    Przez KushSensei,
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+