Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam po długiej przerwie u moich świń wszystko w porzo kwitna dalej oprocz lilly ktora dalej nie zakwitla to sa zdjecia z paru dni temu wiec jutro lub po jutrze wrzuce wam nowy up date z nowymi zdjeciami roslinki sa teraz w 2 i 3 tyg flo Himalaya Gold Delahaze Exoduse Chesse Sweet Soul LSD Critical Sensi Star Vanilla Kush Amnesia zapomnialem jej zrobic zdjecie ale wrzuce je przy nastepnym up date Easy Sativa Twilight Lilly Shaman OGer99 x mix chesse candy okazal sie herma wynioslem ja na outdoor jak bede na spocie wrzuce zdjecia 1
Bebook Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 ladnie poszly wszystkie do gory. Te juz na maxa wysokie mozesz polamac i podeprzec innymi galeziami, byle zrownac reszte na jednej wysokosci. Takie hst mozna nawet pozno stosowac zwlaszcza jak sie nie ma czasu i zaniedba wczesniejszy trening. Pare jest tez takich zoltych roslin, to od ph akurat. Jedna ma tez wywiniete krawedzie liscia przy szczycie to cos od tepy za goraco a lampa za blisko jak na takie upaly i wielkosc roslin. Poki kwiatkow nie pokazalo to to tam niewazne, ale trzeba sie pilnowac zeby wlosow nie zjaralo
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dzieki Bebook za rady wlasnie podnioslem lampy bo byly za blisko z ph wszystkie dostaja takie samo wiec widocznie taki strain ze lubi inne wiec pomysle nad tym Pora na nowy Up Date Rosliny nie grymasza za bardzo lekko liscie opadniete ale sa przed podlaniem wiec to normalne u nich temp w dzien maja 35 34 C ze wzgledu na to ze spalil mi sie wczesniejszy wyciagajacy nie bede kupowal trzeciego nowego bo drugi mam juz od Uciułanego Giecika i sprawdza sie dobrze podaje im teraz tez Co2 w tabletkach wiec mysle ze moze byc taka tempa od poniedzialku licze im 4 i 3 tyg flo Himalaya Gold Delahaze Exodus Chesse LSD Critical Sensi Star Sweet Soul Vanilla Kush Amnesia Easy Sativa Twilight Lilly Shaman OGer99 x mix Wszystkie razem 3
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ok dzieki Panowie za dobre słowa nie było łatwo wyjsc na prosta bo juz myslalem ze nic z tego nie wyjdzie dzis zauwazylem ze lilly zakwitla wiec jestem bardzo zadowolony ze w koncu to zrobila
BA+ON Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ladniee .niech sie tylko jeszcze bujnie na flo petardunia
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Witam szanownych stałych bywalców jak i nowych rolników pora na nowy Up Date rosliny coś dziwnie kwitna nie równo co mnie troche dziwi i irytuje za razem ale widocznie takie geny ze tak różnie kwitna chodzi mi dokładnie o ilość kwiatostanow na wszystkich roslinach oprocz lilly bo zakwitla najpózniej ale cala reszta zakwitla mniej wiecej w tym samym czasie sami zobaczcie i ocencie rosliny sa teraz w 4 i 5 tygodniu lilly ma poczatek 2 tyg Himalaya Gold Delahaze Exodus Cheese LSD Critical Sensi Star Sweet Soul zapylona Vanilla Kush OGer99 x Mix Amnesia Shaman Easy Sativa Twilight Lilly Wszystkie razem porownanie do butelki 1L Pozdro ziomki i ziomalki do następnego 1
BA+ON Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 tak jak pisales rozne geny zazdraszczam doboru odmianek critical sensi star powinna lada dzien mi wyjsc z ziemi ale ja jade 12/12 od seeda. za astepa 4 tygodnie mysle ze ie bedziesz mial na co narzekac
BA+ON Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 tak jak pisales rozne geny zazdraszczam doboru odmianek critical sensi star powinna lada dzien mi wyjsc z ziemi ale ja jade 12/12 od seeda. za nastepa 4 tygodnie mysle ze nie bedziesz mial na co narzekac piknie ida duzy plus!
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 dzieki ESC to prawda naginam rosliny teraz jest taki gąszcz że top rosnie na topie a to dopiero połowa flo jak ogarne te coco to mysle ze wystrzela jak torpedy teraz wiecej czasu spedzam w ogrodzie i dostrzegam czego im potrzeba mysle ze na nastepny UpDate bedzie niebo lepiej postaram sie o to a wyniki zobaczycie sami szczerze sam jestem cikaw co z tego wyjdzie LSD nagialem przed chwila wzoruje sie na tej fotorelacji a co z tego wyjdzie zobaczymy jestem dobrej mysli bleees
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Witam ponownie rośliny kwitna cały czas są juz w 5 i 6 tyg flo niektore wygladaja jak by byly w 3 lub 4 tyg nie wiem czemu moze takie geny ale mniejsza z tym jak trzeba bedzie podtrzymam je dłuzej az dojżeją do konca rośliny są żółte poniewaz zostały podlane woda trzy razy pod rząd teraz podleje je nawozem wiec wroca do normalnego koloru Himalaya Gold Delahaze Exodus Cheese Sweet Soul Critical Censi Star LSD Vanilla Kush OGer99 x mix Amnesia Shaman Twilight Lilly Easy Sativa Wszystkie razem Pozdro
Recommended Posts