naitsyrk Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 hehehehe błędów nie było dużo jak na pierwsza uprawę a te które były szybko udało się naprawić czego dowodem są te Panienki:D jutro z rana wrzucę fotki do porównania przed zalaniem Ripenem i 24h po zalaniu:D
Boby Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Myślę,że 24h to trochę zaszybko, ale chętnie foty zobaczę.
naitsyrk Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dzien 55 przed zalaniem ripenemDzien 56 24h po zalaniu ripenem, roznica jest zauwazalna
Ganjarz Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jak dla mnie to się pośpieszyłeś z tym ripenem, ale wygląda to zajebiście@chetonJa po prostu bym jeszcze poczekał, ale to według upodobania
cheton Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dlaczego sie pospieszyl?Bo sugeruje sie, zeby stosowac Ripen na ostatnie dni uprawy? Ponoc psuje on smak, wiec jak ktos nie chce miec zjebanego, to ostatnie dni jedzie bez ripenu, tylko robi flusz i na pewno ze smakiem jest o wiele lepiej
Boby Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wyglądają bardzo fajnie.Wrzuć za dwa dni nową fotkę.
naitsyrk Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dlaczego sie pospieszyl?Bo sugeruje sie, zeby stosowac Ripen na ostatnie dni uprawy?Ponoc psuje on smak, wiec jak ktos nie chce miec zjebanego, to ostatnie dni jedzie bez ripenu, tylko robi flusz i na pewno ze smakiem jest o wiele lepiej po zakończeniu ostatniego podlewania woda po ripenie zamierzam zrobić jeszcze flusz, potem 4 dni dam bez podlewania i 48h ciemni czy rośliny nawet po zakończonym cyklu ripen-woda-ripen-woda będą miały i tak jeszcze 6 dni żeby dojść, myślę ze będzie to wystarczający czas
-Bartas- Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Bardzo ładnie to wyszło, odpowiednio sie nimi opiekowałes za co graty. Czekamy na końcówke, a potem wage suszu. Pozdro
cheton Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 W tydzien na pewno nie beda gotowe Mozesz jeszcze im zapodac ripen Fajnie popuchly, szczegolnie ten ostatni top wyglada na niezlego grubaska
Boby Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 No gościu, wyglądają super, ale ja osobiście jeszcze bym przeciągnoł pare dni, popatrz na trichomki przez mikroskop lub lupę.
Recommended Posts