Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Bebook i wildmed maja racje ... gdyby ludzie podeszli do tego z kultura i spokojem to napewno bylaby wieksza szansa na legalizacje... a wiek nie ma nic do rzeczy... sa dzieciaki co maja 14-16 lat i maja wiecej oleju w glowie co taki co ma 20 pare i przychodzi zrobic rozruch i dlatego tego bronie poniewaz sam mam 16 lat i wiem jak sie zachowac w przeciwienstwie do tych ludzi... mam nadzieje ze nastepny marsz bedzie lepszy i ci co tak robia i zobacza ten temat pomysla... pozdro dla wszystkich rolnikow

• Replies 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

jestescie po stronie policji?

Nic takiego nie powiedziałem. Problemem jest to że oni zamiast zajmować się tym co trzeba, łapaniem złodzieji, morderców i gwałcicieli skupili się na ludziach pijących w parku, rzucających niedopałka, przechodzących nie przez pasy, gnojkach ze sztuką w kieszeni itd. Jak człowiek ma możliwość dawania mandatów na prawo i lewo za byle co to mu sie pie*doli w głowie. Tak jak strażnikom więziennym (niektórzy wiedzą ocb). Już mase razy w różnych miejsciowościach słyszałem cytat "nie ma dobrych psów, każdy jeden to kundel", jeśli tak dużo osób tak mówi to coś musi w tym być co nie? Tak czy siak jak ktoś wie jak się z pałami obchodzić to wywinie się ze wszystkiego, wiem coś o tym. Złota zasada to "dać psu poszczekać", już sie tyle razy z ziomami najróżniejszymi o to kłuciłem, dużo osób mówiło że pie*dole głupoty. A jak przyszło co do czego to oni grali tego swojego cwaniaka i lecieli na 48, a wystarczyło się ku*wa zamknąć, zaczekać i grzecznie, a jak to nie wychodzi to łapówka i wszystko gra. Jak się prawo zmieni to oni nadal będą ch&jami ale nie będą mogli za to karać, i o to chodzi

Opublikowano

a jak to nie wychodzi to łapówka i wszystko gra.

Co ty ku**a pi******z?! Myślisz że każdy pies połasi się na łapówke? Będą mieli powód żeby cię zamknąć i oskarżyć o próbę przekupstwa...

Opublikowano

Mądrzy ci, których nie złapali.. Jedni gadają schować do ciastek, ch*j wie jakiego dyskretnego miejsca. Mi przeszukali nawet kanapki!!! I nie mówcie tu o tych dzieciakach którzy wyzywali policje, ale np pomyślcie o ludziach którzy nic nie robiąc zostali zatrzymani! Ja siedziałem z 3 kumplami na ławce, nie paliliśmy, nie odpierdalaliśmy nic. Podeszli, przeszukali, znaleźli i ch*j im w du*e!! Nienawidze policji, bo patrząc od kuchni to oni są bardziej agresywni od nas.. To ja dostałem liścia w morde, za to że nie chciałem sie przyznać, a nie za to że wyzywałem ich czy skandowałem chore okrzyki w tłumie. Potrafią zjebać, młodemu porządnemu chłopakowi życie! Tak jest prawda i powiedzą to Ci, którzy za samo posiadanie mają przejebane. Nie za krzyczenie, wyzywanie czy szarpanie się z parówami, tylko za samo posiadanie.

Opublikowano

jasne ,bo jak ich biją to się uśmiechają albo uciekają w pizdu

Schodzimy powoli na temat braku tolerancji? Kto by się spodziewał po tych co sami jej oczekują idąc na marsz...

Na marszu byłem, dużo zobaczyłem, jestem mile zaskoczony i będe za rok, PEACE :)

Opublikowano

Mądrzy ci, których nie złapali.. Jedni gadają schować do ciastek, ch*j wie jakiego dyskretnego miejsca. Mi przeszukali nawet kanapki!!! I nie mówcie tu o tych dzieciakach którzy wyzywali policje, ale np pomyślcie o ludziach którzy nic nie robiąc zostali zatrzymani! Ja siedziałem z 3 kumplami na ławce, nie paliliśmy, nie odpierdalaliśmy nic. Podeszli, przeszukali, znaleźli i ch*j im w du*e!! Nienawidze policji, bo patrząc od kuchni to oni są bardziej agresywni od nas.. To ja dostałem liścia w morde, za to że nie chciałem sie przyznać, a nie za to że wyzywałem ich czy skandowałem chore okrzyki w tłumie. Potrafią zjebać, młodemu porządnemu chłopakowi życie! Tak jest prawda i powiedzą to Ci, którzy za samo posiadanie mają przejebane. Nie za krzyczenie, wyzywanie czy szarpanie się z parówami, tylko za samo posiadanie.

Nic dodać, nic ująć...

Opublikowano

moim zdaniem ten marsz to wielki nie wypal tak samo jak do co zrobil Gota na koniec marszu.

Jak bedziemy caly czas jechac po policji to nic nie da ...

Wstyd mi za wszystkich na marszu i za ich zachowanie ...

Opublikowano

Nie no Diesel nie przesadzaj, marsz sam w sobie był fajny, zajebista atmosfera, fajni ludzie i słodka sensi :D

To co również mnie wkurzało to ciągle te przyśpiewki "kto nie skacze ten z policji" choć przyznaje szczerze że sam skakałem :P ale to chyba pod wpływem tłumu :) ale bez kitu jechanie na poszczególne jednostki policji jest chamskie bo uwierzcie nie każdy policeman to skurwiel który chce Was zniszczyć, wiadomo że tacy są i będą bez względu na branże, a to że przestrzegają prawo to jest ich praca i chleb, więc takie jechanie ich jest wg. mnie hu***e, a jak już zobaczyłem pod sejmem jak jakieś szczyle wpuszczone bez żadnych identyfikatorów na "naszą" lawetę machały fakami i wyzwiskami do policjanta stojącego jakiś metr od lawety który stał bezradnie to aż mi się go szkoda zrobiło, jaką on hujową ma pracę i miałem chęć jebnąć któremuś z tych 15 letnich drechów z pragi (cwaniaki ku**a za dyche, a jak na ulicy widzą radiowóz to sp********ą w krzaki).

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+