Popek17 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Obroniłem swoje twierdzenie. W poradniku masz odpowiedź. Pozdro Cytuj
franzu Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Ja mam z kolei problem innej natury... jakos ze rzadko mi sie zdarza palic z lufki a glownie z fuzego bonia ktorego rurka od cebana zatyka sie srednio co 2 dni oparem na maxa... No i tak juz troche tego nazbieralem, ale nie bardzo da sie to jakos palic bo raz ze fatalnie smakuje a 2 ze kiepsko sie pali. Ma ktos moze jakis pomysl jak to skonsumowac bo juz mam tego grubo a szkoda mi wyrzucac. A najlepiej jakby ktos wiedzial jak to jakos uzdatnic do palenia ^^ Cytuj
Popek17 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Wiesz co... Jak Ci nie bardzo smakuje to lipa, bo ja lubię dopalać taką smołę. Też mam bonio, ale połączone z rurą i ona normalnie się czyści.Mam pomysł, ale nie każdemu się może spodobać... Po prostu przystawić ogień do cybucha i lekko opalać. Ale skoro Ci nie smakuje to dodaj zapachowego tytoniu, albo jakichś ziółek. Nie Mary. Cytuj
franzu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Chodzi mi bardziej o to ze ta smola jest pelna popiolu to raz. A 2 ze jakbys tego ne nabil to przy przystawieniu ognia od razu sie topi i zatyka ceban/lufe czy co tam innego, pomijajac juz fakt ze koszmarnie pryska wiec od razu cale lapy i czasem ciuchy masz z oparu... Cytuj
Popek17 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Tak szczerze to szkoda zdrowia na dopalanie tego syfu. Ja kiedyś też dopalałem do końca lufę, aż za bardzo do końca... Teraz jak tylko przestanie lecieć dym to wyrzucam popiół i nabijam faję od nowa:D Dzięki temu gardełko nie piecze i jest ogólnie zaje*iście;p Cytuj
franzu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ja zasadniczo tego nie pale ale 3mam na czarna godzine bo kiedys moze przycisnac xD Cytuj
Pablo32 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 POPEK Bravo buhaha rewelka ... instrukcja przedstawiona w sposób naukowy , prosty i jasny rysunki i szkice przedstawiono wybitnie perfekcyjnie definicje i tłumaczenia rewelacja ..... tylko co zrobić żeby palców nie oparzyć ??? Cytuj
DeZetDeKa Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Franzu zmieszaj sobie to z tytkiem albo z czymś innym (sieja,liście etc.) i spal w giblu Cytuj
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.