Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

jak Zpalic zawartosc fifki bez zgrewania

Recommended Posts

Opublikowano

Witam

Pomyślałem ze przyda się komuś ten sposób na opalenie fifki czy w sumie spalenia jej zawartości

1.Napełniamy tył fifki tytoniem mniej więcej za te zagłębienie tzw dupka

2. bierzemy jakiś pręcik (cokolwiek co wejdzie w środek fifki)

3. podgrzewamy fifkę zapalniczką przed tytoniem przesuwając powoli tytoń w stronę kielicha (cały czas podgrzewając ją przed przesunięciem tytoniu żeby cała zawartość zalazła się na tytoniu.

4.Gdy tytoń jest już w kielichu palimy go najlepiej niewyciągając z kielicha

Gdy sie zrobi to prawidłowo lufka powiną być czysta a hasz na tytoniu :happy:

Powodzenia

Jak dla mnie lepiej przepchać lufke tytoniem niż zgrzewać, bo zgrzewaniem trochę schodzi a to można zrobić w 3 minuty

Opublikowano

czemu do mistrzowskich ? mozna normalne fifke opalic ale tym sposobem tez da rade, co prawda nie wiem czy sie komus bedzie chcialo ale tez idzie ;)

PozDRO

Opublikowano

U nas mówią na to "przepych" ale jak dla mnie to nie ma lepszego sposobu na opalanie rury niż zapalniczka żarowa i klasyczne grzanie :)

Opublikowano

stary sposob czesto stosowany :D tak zwany wycior tyle ze ja tyton wbijam w kielich przepycham fife bez zadnego grzania lufka jest czysta a wszystki olejek na tytoniu wiadomo jak nie ma co to ;)

Opublikowano

jak się ma dobre szkło do opału to można zrobić przepych ale trampek w ustach gwarantowany :D przepychanie tyksem szkła to średni pomysł, lepiej już je opalic

Opublikowano

Jak dla mnie jest to beznadziejny sposób.A czego? Bo mi nie pasuje palenia tytka przez lufe,chodź ma się to wszystko na tytku to ja to pierdziele.Nie dobry,duży nie przyjemny dym.Nie ma jak to opał

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+