Dejson Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Witam Pomyślałem ze przyda się komuś ten sposób na opalenie fifki czy w sumie spalenia jej zawartości 1.Napełniamy tył fifki tytoniem mniej więcej za te zagłębienie tzw dupka 2. bierzemy jakiś pręcik (cokolwiek co wejdzie w środek fifki) 3. podgrzewamy fifkę zapalniczką przed tytoniem przesuwając powoli tytoń w stronę kielicha (cały czas podgrzewając ją przed przesunięciem tytoniu żeby cała zawartość zalazła się na tytoniu. 4.Gdy tytoń jest już w kielichu palimy go najlepiej niewyciągając z kielicha Gdy sie zrobi to prawidłowo lufka powiną być czysta a hasz na tytoniu Powodzenia Jak dla mnie lepiej przepchać lufke tytoniem niż zgrzewać, bo zgrzewaniem trochę schodzi a to można zrobić w 3 minuty Cytuj
Diesel Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 czemu do mistrzowskich ? mozna normalne fifke opalic ale tym sposobem tez da rade, co prawda nie wiem czy sie komus bedzie chcialo ale tez idzie PozDRO Cytuj
Mike Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 jak juz robic cos takiego to topem a nie tytexem Cytuj
Diesel Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 tytexem tez mozna jak nie ma topa bo chyba o to chodzi w opalaniu jak sie nie ma materialu to sie opala a wiec ? Cytuj
aaabbbccc Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 A jak nie będzie się podgrzewac przed topem/tytoniem to soki nie zostaną i tak na topie? Cytuj
pawlos Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 jeżeli będziesz lekko podgrzewał to top/tytoń zbierze więcej tego tłustego osadu z lufy niż wtedy gdybyś nie podgrzewał Cytuj
m4c Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 U nas mówią na to "przepych" ale jak dla mnie to nie ma lepszego sposobu na opalanie rury niż zapalniczka żarowa i klasyczne grzanie Cytuj
Pustelnik Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 stary sposob czesto stosowany tak zwany wycior tyle ze ja tyton wbijam w kielich przepycham fife bez zadnego grzania lufka jest czysta a wszystki olejek na tytoniu wiadomo jak nie ma co to Cytuj
Schizo89 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 jak się ma dobre szkło do opału to można zrobić przepych ale trampek w ustach gwarantowany przepychanie tyksem szkła to średni pomysł, lepiej już je opalic Cytuj
DeZetDeKa Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Jak dla mnie jest to beznadziejny sposób.A czego? Bo mi nie pasuje palenia tytka przez lufe,chodź ma się to wszystko na tytku to ja to pierdziele.Nie dobry,duży nie przyjemny dym.Nie ma jak to opał Cytuj
Recommended Posts