Cannabis-fan Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Klimat: joincik, ławeczka, browarek, słoneczko to mi sie marzy :]
1rolnik2 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 3 Kolegów 2 Koleżanki, łąka, browar, baty czyściochy, słoneczko, jakieś picie, pizza, papierosy, godzina 11:00 Jedzie się samochodem na jakąś łąke w pole, z dala od stresu full chillout Tak lubie najbardziej
PIOOO Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Niema to jak siąśc wieczorkiem w samochodzie pod sklepem, zamknac okna w samochodzie i pijaczkom głosy podkładać och jaka zabawa albo bieże sie taki telefonik zabawkę co naciskasz guzik a tam ,,halooo? , jak sie masz,, i naciskać jak któryś z zuli się odzywa
1rolnik2 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 i kminic co komu chmura przypomina To jest zajebiste! ew. gwiazdy
PIOOO Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Ja mam fajną opcje, 8 kilometrów od miejsca mojego zamieszkania jest poligon wojskowy, sa tam dwie wieże ( hehe ) jedna koło jednostki a druga stoi po drógiej stronie poligonu i jest już nieuzywana i wstep na nia jest nieoficjalnie wolny ...no i piekny widok jest z tych 60 metrów w srodku wielkiego lasu
Junior K Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 ja uwielbiam się wylegiwać z browarkiem i mj na słoneczku albo spacerki gdzieś po lesie i wgl... gwiazdy też dobra sprawa sorry za ale to aż razi ... stoi po drógiej stronie --> drugiejbonko --> bongo
Diesel Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 jezioro , pomost , noc - gwiazdy , - połozyć sie na pomoscie nad jeziorem w cieply wieczor i ogladac gwiazdy mmmm to jest to hehe PozDRO
PTR Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Tak jak powyżej - mj, browarek i iść gdzieś na łąkę lub szukać qmpli - ale również super jest na imprezie, domówie, w której jest z co najmniej 50 osób.
DeZetDeKa Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Np taki klimacik jak wczoraj na juwenaliach na syrence w wawie Reggae muzyka,joinciki,browarek to jest to
mlodykonopnista Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 dla mnie nie ma nic lepszego niż jointy w łóżku z wybrankiem/wybranką. To jeszcze nie wiesz czy jestes homo czy hetero?? A o biseksualistach nie słyszałeś ?
Recommended Posts