Marihuanę medyczną stosuję od kilku miesięcy i szczerze powiem, że u siebie nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych. Ważne jest, aby preparat pochodził z legalnego źródła i był właściwie przyjmowany. Receptę na marihuanę medyczną możesz uzyskać za pośrednictwem strony receptanamarihuane.pl - wystarczy wypełnić formularz i umówić się na terapię konopną. Korzystałam i sprawdziłam, więc polecam 🙂
Jasne mordo na miekkiej łydce😉😁 po to jest forum i dobrze robisz że piszesz takie rzeczy bo żeby te wilgotne powietrze rozchodziło się równomiernie to też trzeba te wiatraki umieścić właśnie nie równomiernie 😅😉 Jeden wyżej drugi niżej i jeden bardziej skierowani na ścianki a drugi do środka,wtedy się uzupełniają 😉
No to ja tez ma bieżąco ustawiam osuszacz mam na gniazdko wifi trochę wiatrakami w lampach, wiatraki też dokupilem dodatkowo
Też jestem zadowolony super. Tylko ten osuszacz mnie kusi ale musi poczekać. Może od Mikolaja dostanę 😂
Recommended Posts