2q Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 hmm... sprawa jest taka jak zwiekszyc temperature w boxie ? bo 15 cm od lampy mam 25 stopni a 30 od lampy mam juz jedynie 22 i co z tym zrobic ? Cytuj
Deadcell Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 aswywiadu, Kupujesz płyty wiórowe wycinasz prosto, skręcasz kątownikami szczeliny przejeżdżasz kitem, silikonem, czy co tam znajdziesz.. drzwiczki możesz zrobić w jednej z płyt na środku mniejsze na zawiasach które można kupić, a uszczelnić gąbką do uszczelniania okien albo drzwi wejściowych. Cytuj
cheton Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 beznazwy, moze byc problem z HPSem przy wysokosci 70 cm.Odlicz ze 20-30 cm na lampe, 15-20 na donice i dla roslin zostaje malo miejsca.Z temperatura tez moze byc problem.Moze pomysl o jakiejs wiekszej szafce, albo o swietlowkach. Cytuj
ojciec Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Jak wysoki wybudowac box do roslinek af? bedzie tam hps 150/250w i doniczki ok 20cm wysokie Cytuj
PIOOO Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Hej, chciałem sobie zrobić, boxa na jedna roślinkę, aby mieć szybko jakieś palenie zanim out wypali…ale nie wiem czy aby nie przesadziłem z miniaturyzacją, box ma 25cm na 25cm na 75cm, jak myślicie zmieszczę tam roślinkę? Niestety nie wiem jaka odmiana bo pestka z OP, acha i czy jeśli był by problem ze zmieszczeniem roślinki, to czy gdy zastosuje światło 12/12 od wykiełkowania to da rade to tam upchnąć? Dzięki za pomoc. Cytuj
cannabisforum Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Siema, mam juz projekt box'a 92cm x 70cm wys.170cm scianki z mylarem HPS 250W i czy taka wentylacja moze byc ze 2x wentylatory na dole wdmuchujące powietrze i jeden wydmuchującey do gory, wentylatory chce kupic takiemoga byc? i mam dwa scmieniacze do swiatla to moglbym regolowac obroty i na jakiej wysokosci je umiesc? doniczki moge miec wysokie 30cm lub nisze i taka wentylacja bedzie dobra? nie bedzie za gorąco ani za zimno w boxie ? boxa mam z plyty pilsniowej i jak bede miec ten wentylator wydmuchujacy powietrze podlaczony z przewodem do powietrza a przewod podlaczony do weyntylacji od komina to czy bedzie czuc rosliny ? na poczatku chce miec 12 regural w 5-6L doniczkach i pod odkryciu plci zostanie 6 rzeniskich w 10-12L dnoiczkach czy tak moze byc ? Cytuj
tmk Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Co myślicie o tym materiale do obicia boxa ?Czy jest lepsze od bialej farby 3x malowane Cytuj
2cz@rny Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 tmk, nie dość że tania to jest dobra ta folia ; ) sam jej używam Cytuj
Recommended Posts