UPDATE!
DZIEŃ 12
Panie ładnie rosną, dostały już dwa razy po pól litra wody z ukorzeniaczem, oraz dwa razy po pół litra z Bio growem(2ml). Raz zmieszałem bio grow z fish mixem (po ok. 1,5ml). Ziemie sprawdzam przed podlaniem, ale przez temperature dosyć szybko się robi sucho. Niepotrzebnie dałem dwa razy z rzędu nawóz. Przy następnych podlewaniach raczej będę się stosował do zasady 1x sama woda 1x z nawozem.
Wilgotność w namiocie średnio 55%, temperatura w dzień ok 29-30st i w nocy ok 27st. Myślę, że w przeciągu dwóch tygodni zamówie klimatyzator bo się robi coraz cieplej na dworze
@PonuryKlekot żeby je podciągnąc dawałeś wiekszą dawke niż zalecana nawozów? Bo ogólnie w niedziele dostały tak jak w tabelce na obecny tydzień życia. We wtorek zaczęły odzyskiwać kolory, a w środę już było nawet ładnie. Dziś już dalej zaczęły jeść same siebie. Dałem im wiecej wody, 1.3 litra, wszystkie nawozy tak jak zalecane jest prez tabelke biobizz. Czytałem troszke na forach jakiś zagranicznych, przepusciłem troche info przez ai i rożne artykuły i wychodzi dokładnie to co pisałeś, czyli niedobór. Wniosek jest taki, ze dawałem im za mało jeść, bo dostawały niepełne dawki, patrzyłem na złą tabelke. Dodatkowo są na light mixie, więc w tej fazie to miały już pustki. Zobacze jak będą wyglądały za 2/3 dni.
Aktualnie tak wyglądają. Zastanawiają mnie te pazurki jeszcze, ze tracą kolor, miesza mi to troche moją diagnozę.
Elo👊
Maluszki rozwijają się zdrowo i mimo tego że wyjmowałem je z tych doniczek torfowych szybko się ogarnęły. Ale ta jedna Blue Cookies trochę się wyciągnęła i słabo wygląda dlatego wykiełkowałem jeszcze jedną. I gdyby się ogarnąła to myślę że sześć sztuk śmiało się zmieści w dużym namiocie. I w dużym namiocie mam około sześciu tygodni do hervestu dlatego myślę że będzie akurat 💪 😉
Siema 👊
I w końcu zrobiłem trymowanie na lowres#3xxl wyszło po trymie 83g i wyszło mniej ale chociaż topy są bardziej zbite i bardziej owocowe. Tak że ta fotorelację zamykamy 😉👊
Recommended Posts