Silnoreki Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Ja planuję wysadzić regularne na początku kwietnia, a af w połowie maja.Pod af chce dać ziemię ogrodową a pod reg pół ogrodowej pół ze spota,, ziemia powinna się nadawać ponieważ będę sadził na zarośniętej działce na której rośnie trawa do 1metra
coolboy Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Ja sadzilem pozno bo w czerwcu, i dalem gdzies ponad 30L na szt. i porosly wieksze niz sie spodziewalem
DajcieZioło Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Potrzebuję nawozu, który napulchnia topy. Gdzieś tu ktoś wypisywał o czymś takim. Aleś sprecyzował to czego potrzebujesz DajcieZioło hehe No tak, powinieneś mieć jakiś dobry nawóz na całe flow podstawowy przykładowo : - organiczne : Bio Flores BioCanna itp - mineralne : Terra flores Canna itp Jeżeli chodzi o dodatki na flow, żeby wzmocnić kwitnienie, poprawić produkcję kwiatostanów to możesz użyć - organiczne : TOPMAX Biobizz / BioBost Biocanna - mineralne : np Cannabost Canna / PK13/14 ewentualnie jakiś np od canny, plagronu czy hesi Jeżeli chodzi o 'nawóz' kończący flow, dodaje się go 2-3 tygodnie przed planowaną ścinką, zaprzestaje się wtedy zasilania roślin nawozem podstawowym NPK i ewentualnymi dodatkami na kwitnienie. - organiczne - przy mineralnych nawozach lepiej nic nie dodawać i czekać aż po prostu roślinka wyje reszte substancji co zostały w glebie i liściach Powodzenia nawozów jest mnóstwo odpowiedz sobie na pytanie ile pieniędzy chcesz przeznaczyć na nawozy i poczytaj sobie opinie na ich temat itd nawozów jest mnóstwo. Podstawowe pytania jakie należy sobie zadać to chcesz uprawiać konopie na mineralnych chemicznych nawozach czy na organicznych naturalnych nawozach pozdro! No czaje, czaje. A to teraz mi lekko zamieszałeś w głowie ;d jak mam wiedzieć, które są lepsze - mineralne chemiczne, czy te organiczne naturalne? ;d
Ambasadorka Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Organika bez dwóch zdań Edit: To jest stary temat, zamknięty. Nowy jest tutaj: Outdoor offtop - zadaj dowolne pytanie na temat uprawy na dworze
Recommended Posts