GreenPig Opublikowano 15 Marca 2023 Autor Opublikowano 15 Marca 2023 Witam załogę. Dzis mija nam 6 tydzień. Był to ostatni tydzień wegetacji. Rośliny po 2 topingach mierzą po około 30cm. Siatka opuszczona i wieczorem przełączamy na kwitnienie. Przez następne dni będę przeplatać szczyty w siatce, zeby uzyskać jak najrówniejsza koronę. Po jakichś 2 - 3 tygodniach stopniowo będę usuwać to co poniżej siatki. Zaczynamy zabawę. Dziękuję za uwagę I do zobaczenia za tydzień. 2 Cytuj
Toksyna Opublikowano 15 Marca 2023 Opublikowano 15 Marca 2023 Tą mała będziesz musiał na jakimś podwyższeniu postawić bo jak te duże zaczną kwitnąć to zapełnia cala przestrzeń bo wyglądają zacnie👍 1 Cytuj
GreenPig Opublikowano 15 Marca 2023 Autor Opublikowano 15 Marca 2023 Ta mała jest przeznaczona na straty. Eksperymentuje troche na niej i zaraz ją wyrzucę. Cytuj
GreenPig Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Opublikowano 22 Marca 2023 Siemanko. Minął nam 7 tydzień z życia I 1 tydzień indukcji. Brak niedoborow, parametry w porządku. Usunąłem wszystko co znajdowalo sie pod siatką. Raz w tygodniu będę usuwał nowo pojawiające się odrosty pod siatką. Mam nadzieję, że wyjdzie im to na dobre. To wszystko, dzięki za uwagę I pozdrawiam. 3 Cytuj
Toksyna Opublikowano 22 Marca 2023 Opublikowano 22 Marca 2023 Wszystko wygląda tak jak należy zdrowo i zielono. Teraz tylko czekać na pierwsze kwiaty. 1 Cytuj
GreenPig Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Opublikowano 28 Marca 2023 Siemanko Załoga. Jutro minie nam kolejny tydzień. 2 tydzień od zmiany światła na 12/12. Jakieś 3 dni temu pojawiły się pierwsze oznaki kwitnienia. Dokupiłem torebkę CO2. Zaczęły się pojawiać delikatne niedobory, więc odrazu dostały konkretną dawkę nawozów. RH - 40-60% (Narazie niżej nie zbijam) Temperatura - 18-24°C Lampa ustawiona na 75% (210Watt) Ogólnie idą jak szalone, w ciągu 6 dni urosly około 10cm. Mam nadzieję, że będzie konkretnie 🙂😃 2 Cytuj
Toksyna Opublikowano 28 Marca 2023 Opublikowano 28 Marca 2023 Ładnie siatka się zapełniła i teraz jest ten okres że piją i jedzą jak szalone 👍 obu miejsca w boxie starczylo a bedzie grubo. Cytuj
GreenPig Opublikowano 29 Marca 2023 Autor Opublikowano 29 Marca 2023 To Fakt. Pija jak pojebane, 2 litry wody na 3-4dni. Cytuj
MrSmokeWeed Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Elegancko idzie Ja przeważnie po indukcji jak roślinki już z tydzień kwitną sprzęty podkręcam na 100% no flo światełka nie ma co żałować a i pitku też Ci ładnie chleją - u mnie gdzie mam HPSY na 600W już ustawione piją 1L co 3dni na razie regularnie z czasem będzie to 1,5L do 2L co 3 dni. Pozdro Cytuj
GreenPig Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Siemanko. Dziś mijają nam 2 tygodnie od kiedy rośliny pokazały oznaki kwitnienia. Dostają 2x czysta woda z PH 6,5 i 1x Pełna dawka nawozów BioBizz. Piją ostro, 2litry na głowę co 3-4dni. Następnym razem użył bym troszke większych doniczek. Temperatura dzien/noc 25/19 °C Wilgotność 35-55% Jeszcze nie pachną, ale już coś zaczyna się dziać. 1 4 Cytuj
Recommended Posts