Esned Opublikowano 4 Lutego 2023 Opublikowano 4 Lutego 2023 Polecam te saszetki bardzo dobra opcja na utrzymanie stałej wilgotnosci i w dodatku długo wytrzymują 😋 ja osobiście lubienie 55% fajnie się pali palenie ładny zapach ma i oczywiście i tak otwieram raz w tygodniu tak na dłużej słoiki by dostały trochę świeżego powietrza jak już się kisza miesiąc dwa 🙂 Cytuj
Rysiu Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Opublikowano 4 Lutego 2023 4 minuty temu, Esned napisał: Polecam te saszetki bardzo dobra opcja na utrzymanie stałej wilgotnosci i w dodatku długo wytrzymują 😋 ja osobiście lubienie 55% fajnie się pali palenie ładny zapach ma i oczywiście i tak otwieram raz w tygodniu tak na dłużej słoiki by dostały trochę świeżego powietrza jak już się kisza miesiąc dwa 🙂 No chyba się na nie skuszę. One są o różnych wilgotnościach? Cytuj
Esned Opublikowano 4 Lutego 2023 Opublikowano 4 Lutego 2023 Tak masz 55% i 62% i widizlem na Grower com pl ze są jakieś zapachowe jeszcze 😅 masz tez różne pojemności saszetek zależności od ilości suszu w pojemniku Cytuj
Rysiu Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Opublikowano 4 Lutego 2023 To muszę to sprawdzić jak to działa. Dzięki. Cytuj
GreenPig Opublikowano 5 Lutego 2023 Opublikowano 5 Lutego 2023 Ladny wynik i ladny towarek Ci wyszedl. Gratulacje! Ja tez uzywam tych saszetek. Moge polecic. Cytuj
Recommended Posts